Θέμης Αδαμαντίδης: Η Αιτία του Ξυλοδαρμού, η Απάντηση Κούγια και η Κατάσταση Υγείας του
Www.true.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: Η Αιτία του Ξυλοδαρμού, η Απάντηση Κούγια και η Κατάσταση Υγείας του

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, το απόγευμα της Πέμπτης στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση σε βάρος δύο αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, καταγγέλλοντας ότι δύο άνδρες τον ξυλοκόπησαν και εξαφανίστηκαν.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 και της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», οι δύο άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν κράνη, πλησίασαν τον Θέμη Αδαμαντίδη και του «έκοψαν» τον δρόμο λέγοντάς του σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.


Ο τελευταίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, ισχυρίζεται ότι ο κ. Αδαμαντίδης είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή. Ωστόσο η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εφημερίδα ο Αλέξης Κούγιας.

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στα επείγοντα ιδιωτικού θεραπευτηρίου όπου θα παραμείνει για νοσηλεία τουλάχιστον μία νύχτα, καθώς φέρει μώλωπες από τα βαριά χτυπήματα.

[Lifo]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr