Θέλουν Να μας Τρελάνουν… O αδερφός της Ζέτας Μακρυπούλια είναι ίδιος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Πώς στα φέρνει η ζωή!Χθες, γιόρτασε τα γενέθλιά του ο πολυαγαπημένος αδερφός της γνωστής παρουσιάστριας που μάλιστα, πρόσφατα έγινε πατέρας, και φυσικά από το πάρτυ δεν θα μπορούσε να λέιψει η ίδια. Μέχρι έδώ όλα καλά, ωστόσο, το θέμα μας είναι ότι παρατηρήσαμε κάτι πραγματικά περίεργο. O αδερφός της Ζέτας Μακρυπούλια είναι ίδιος ο Χατζηγιάννης!

Η γνωστή παρουσιάστρια που εδώ και μερικά χρόνια είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, βρέθηκε χθες στα γενέθλια του αδερφού της και πόσταρε τις όμορφες στιγμές τους σε Instagram stories στον προσωπικό της λογαριασμό. Κοιτώντας λοιπόν, μία φωτογραφία που η Ζέτα Μακρυπούλια στέκεται δίπλα στον εορτάζοντα με την πρώτη ματιά είναι πολύ εύκολο να μπερδευτεί κανείς από την ομοιότητα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του αδερφού της Ζέτας και να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Η αλήθεια είναι πως ίσως φταίει η πόζα την οποία έχει ο αδερφός της γνωστής παρουσιάστριας καθώς στο βίντεο φαίνεται λίγο διαφορετικός αλλά και πάλι οι ομοιότητες των δύο αντρών της ζωής της Ζέτας Μακρυπούλια, είναι παααααρα πολλές!

Βρείτε τις διαφορές (ΛΟΛ)

ΠΗΓΗ