“Θέλω να Αυτοκτονήσω...” H Μαρτυρία Σοκ της Καμαριέρας και ο Τρόμος Πριν το Τηλεφώνημα...
Www.true.gr

“Θέλω να Αυτοκτονήσω…” H Μαρτυρία Σοκ της Καμαριέρας και ο Τρόμος Πριν το Τηλεφώνημα…

Μια καμαριέρα του ξενοδοχείου στην Ομόνοια είδε τον άνδρα λίγο πριν πέσει στο κενό – Ο άνδρες μεταφέρθηκε ζωντανός στο νοσοκομείο, έχασε όμως τη μάχη τα ξημερώματα – Οι μαρτυρίες στο Newsit.gr και το μυστήριο με τα χρήματα που είχε πάνω του
Ήταν λίγα λεπτά μετά τις δέκα το βράδυ, όταν ο άνδρας άγνωστο πως έφτασε ως το “ρουφ γκάρντεν” του ξενοδοχείου στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη κοντά στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με μαρτυρία στο Newsit.gr μιας εργαζόμενης στο ξενοδοχείο τον άνδρα εντόπισαν τόσο η ίδια όσο και άλλοι εργαζόμενοι, κανείς ωστόσο δεν είχε καταλάβει τις προθέσεις του. Η γυναίκα με τρόμο άκουσε να την λέει “θέλω να αυτοκτονήσω”.

Αμέσως προσπάθησε να προλάβει το κακό, ενημερώνοντας τηλεφωνικά τους συναδέλφους της.

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν κανείς δεν πρόλαβε να επέμβει.Ο άνδρας βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από τον 5ο όροφο στον πεζόδρομο στο πλάι του ξενοδοχείου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά και η Αστυνομία. Υπάλληλοι του ξενοδοχείου, αλλά και περίοικοι έσπευσαν στο σημείο όπου κατέληξε το σώμα του άνδρα.Παρά την πτώση από ύψος περίπου 20 μέτρων ο άνδρας ήταν ζωντανός. Είχε υποστεί ωστόσο σοβαρότατα τραύματα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Γ.Κ. Νίκαιας εξέπνευσε τα ξημερώματα.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση διαπίστωσαν ότι ο άνδρας είναι αλβανικής καταγωγής. Εκείνο που προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως είχε μαζί του το ποσό των 4.000 ευρώ.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή για το Newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr