Απόλαυσε και εσύ το λίκνισμα της με το μικροσκοπικό….δες καλύτερα μόνος σου

Λατρεύει το tik tok η Mariposa και όπως φαίνεται και το tik tok λατρεύει εκείνη αφού ήδη έχει φτάσει κοντά στους 200 χιλιάδες θαυμαστές που την ακολουθούν και απολαμβάνουν τα βίντεο της.

Η ίδια φαίνεται ότι διασκεδάζει πολύ περισσότερο στο tik tok, έναντι των άλλων κοινωνικών δικτύων και το κοινό την ακολουθεί όλο και πιο δυνατά, αφού και η ίδια προσφέρει βιντεάκια που είναι πιο προσωπικά και δεν έχουν και τόσο σχέση με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες για τις οποίες προτιμά το instagram.

Πολύ πιο άνετη, θα λέγαμε full απελευθερωμένη η πρώην παίκτρια του Survivor, χαρίζει ευχάριστες στιγμές και πολύ μάτι στους followers της με τα βίντεο της στα οποία κάνει ότι είναι δυνατόν για να μαγνητίσει τα βλέμματα πάνω της.

Για την ακρίβεια έχει αδυνατίσει κιόλας και τα κολλητά που φοράει, αλλά πολύ περισσότερο τα μικροσκοπικά μπικίνι της, ανεβάζουν level την Mariposa.

Τρανό παράδειγμα φυσικά το παρακάτω βίντεο που ναι μεν θέλει να κάνει πλάκα, αλλά που κανένας δεν δίνει σημασία, αφού απολαμβάνει το λίκνισμα της με το μικροσκοπικό….δες καλύτερα μόνος σου

@elena_mariposa_ Who’s with me ? ? #fy #fyp ♬ Dancin (KRONO Remix) – Aaron Smith