Γεωργιάδης: Ο υπουργός με την personal trainer του

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για ακόμη μια φορά μας εξέπληξε με μια μοναδική εμφάνιση στα social media από την προπόνηση του. Ειδικότερα, ο Γεωργιάδης δεν έχει ησυχία καθώς επιδίδεται σε αθλητικές δραστηριότητες οι οποίες εμφανίζονται στα social media.

Μεγάλο μέρος του χρόνου του φαίνεται ότι αφιερώνει σε αθλητικές δραστηριότητες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, οι οποίες μάλιστα βιντεοσκοπούνται και διακινούνται εντατικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο TikTok, ο υπουργός Ανάπτυξης εμφανίζεται με την γνωστή personal trainer Φαίη Ζακάκου να γυμνάζεται με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης που βοηθά στη γρήγορη απώλεια κιλών και ενδυνάμωση των μυών.

Θέλει να χτίσει σώμα: Ο Άδωνις Γεωργιάδης γυμνάζεται και η γυμνάστρια του είναι μια κούκλα

Είναι ένας παθητικός τρόπος άσκησης που επιτρέπει να αυξηθεί ο μυϊκός τόνος και βελτιώνει την αστάθεια. Επιπλέον, αυξάνει τον όγκο, τη δύναμη αλλά και την αντοχή. Κι όπως επισημαίνουν γνώστες του αντικειμένου, είναι μια σκληρή προπόνηση.

Ο υπουργός πάντως, εμφανίζεται άνετος παρά τη σκληρή προπόνηση και μάλιστα μασάει τσίχλα.

Μόλις χθες, ο ίδιος ο υπουργός είχε αναρτήσει στους λογαριασμούς του στο facebook τον αποκλεισμό του από τους 16 στο τουρνουά τένις στη Φιλοθέη.

Τα βίντεο από την γυμναστική του με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης αναρτήθηκαν στο tik tok από την προσωπική γυμνάστρια του υπουργού.

Άδωνις Γεωργιάδης: Βίντεο από την προπόνηση του υπουργού