Το νέο στοιχείο που θα δώσει απαντήσεις στο μυστήριο.

Ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη τις τελευταίες ημέρες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα των τριών θανάτων των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Οι έρευνες στην υπόθεση που ήρθε στο φως μετά τον θάνατο και της τρίτης κόρης της οικογένειας, της 9χρονης Τζωρτζίνας, συνεχίζονται και η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια των αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αθήνας.

Οι αδιευκρίνιστοι λόγοι της σύμπτωσης των τριών θανάτων αλλά και τα ερωτήματα για το πώς τρία παιδιά με διαφορετικό ιατρικό ιστορικό κατέληξαν με παρόμοιους θανάτους μέσα σε μία τριετία εξετάζονται από ειδικούς της αστυνομίας.

Απαντήσεις που θα οδηγήσουν στα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα αναμένεται να δοθούν από τις τοξικολογικές αλλά και τις ιστολογικές εξετάσεις στα όργανα της Τζωρτζίνας. Η σειρά αυτή των εξετάσεων γίνεται σε κάθε όργανο ξεχωριστά και μπορεί να διαρκέσει, μέχρι την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων, ακόμα και ένα μήνα.

Τις τελευταίες ώρες νέες πληροφορίες έρχονται στα δημοσιογραφικά γραφεία που δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα υπάρχει λύση στο μυστήριο των τριών θανάτων, των δυο παιδιών και του ενός βρέφους της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρουν έμπειροι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών στο instanews έρχονται μέσα στην εβδομάδα ραγδαίες εξελίξεις και λύση του μυστηρίου. Οι αρχές θεωρούν ότι έχουν δέσει την υπόθεση καθώς έχουν στα χέρια τους ένα νέο στοιχείο -κλειδί που δίνει απαντήσεις στο τι συνέβη με τα 3 παιδιά.

Πηγή: instanews.gr