Θάνατος μωρού: Η προειδοποίηση μιας μάνας που το παιδί της πέθανε
Www.true.gr

Θάνατος μωρού: Η προειδοποίηση μιας μάνας που το παιδί της πέθανε

Θάνατος μωρού: Μια συντετριμμένη μαμά έβγαλε μια ανακοίνωση – προειδοποίηση όταν το υγιές τριών μηνών μωρό της πέθανε, μόλις λίγες ώρες μετά τη λήψη αυτής της χαρούμενης φωτογραφίας.

Θάνατος μωρού: Για ποιο λόγο έβγαλε την προειδοποίηση

Η Fleur Edwards ήταν υγιείς και χαρούμενη όταν κοιμήθηκε στο κρεβάτι της μαζί με τους γονείς της.

Αλλά το μωρό 13 εβδομάδων δεν ξύπνησε ποτέ.

Θάνατος μωρού: Η αιτία του θανάτου

Την ημέρα που η Fleur πέθανε, η οικογένεια παρακολούθησε μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για έναν συγγενή.

Η μαμά Emily Vandenbrouck, από το Paignton, Devon, δήλωσε: «Την Fleur την είχαν κρατήσει και φιλήσει πάρα πολλά άτομα εκείνη την ημέρα. Μάλλον κάποιος από όσους την κράτησαν δεν είχε πλύνει τα χέρια του μετά τη χρήση της τουαλέτας.

«Θέλω απλώς να ενημερώσω τον κόσμο, ώστε οι άλλες οικογένειες να μην χρειαστεί να περάσουν το Γολγοθά που περνάμε και εμείς κάθε μέρα».Θάνατος μωρού: Οι τελευταίες στιγμές πριν πεθάνει

Η Fleur είχε αποθανατιστεί σε μια οικογενειακή φωτογραφία στην οποία έτρωγε και γελούσε κανονικά λίγες ώρες νωρίτερα.

Ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι είχε αναπτύξει μια θανατηφόρο λοίμωξη με όνομα Στρων της Ομάδας Β.

Η Emily είπε: «Πήγε για ύπνο ενώ ήταν χαρούμενη και υγιείς. Δεν είχε πυρετό. Δεν υπήρξε κανένα λάθος. Ωστόσο ποτέ δεν ξύπνησε.»

«Η ίδια λάτρευε τον ύπνο και κοιμόταν όλη τη διάρκεια της νύχτας. Ήταν το μωρό πρότυπο. Ο μπαμπάς της την βρήκε πρώτη. Την άρπαξε και έκανε τεχνητή αναπνοή, αλλά γνώριζα μόλις την είδα, πως είχε ήδη φύγει.

«Πίστευα πως όλα ήταν ένας εφιάλτης. Για μερικές εβδομάδες συνέχισα να προσπαθώ να ξυπνήσω.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 6 μ.μ. – είναι πολύτιμη επειδή είναι η μόνη που είμαστε όλοι μαζί».Θάνατος μωρού: Η εξήγηση των γιατρών

Οι γιατροί έκπληκτοι από το θάνατο της Fleur, ακόμα και η σπονδυλική στήλη δεν έδειξε κανένα σημάδι μόλυνσης. Στην νεκροψία εν τέλη βρήκαν ότι έπασχε τελικά από το στέλεχος Strom.

Πλέον η Emily προσπαθεί να προειδοποιήσει όσο περισσότερους γονείς μπορεί για τη μόλυνση και είναι θυμωμένη για την έλλειψη γνώσης των μαμάδων.

Πρόσθεσε: «Νομίζω είναι αηδιαστικό. Πάνω από το 90% των ανθρώπων δεν το γνωρίζουν. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο απογοητευμένη είμαι. Είμαι μητέρα τριών παιδιών και δεν είχα ακούσει ποτέ ξανά για αυτό. «

Διαβάστε επίσης

Μηνιγγίτιδα: Κοριτσάκι αψηφά τις πιθανότητες και παλεύει για να δει

Καρκίνος του Δέρματος: Γυναίκα απέκτησε καρκίνο από βερνίκι νυχιών

Μάχη για ζωή: Παιδί 2 ετών έπεσε κατά λάθος σε καζάνι με βραστό νερό

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr