Θάνατος Γιαννακόπουλου: Αποκάλυψη… Αυτή ήταν η Τελευταία Επιθυμία του Παύλου – Πέθανε Λίγο Μετά από Αυτό

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής, μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, αποκαλύπτοντας ότι ο εμβληματικός παράγοντας του «τριφυλλιού» έφυγε από τη ζωή στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιθυμία του Παύλου Γιαννακόπουλου να δει τον γιο του Δημήτρη, πρόεδρο του ερασιτέχνη.
Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής, μιλώντας στην εκπομπή Sportcity του Αθήνα 9,84, έκανε γνωστό ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 03:00 τα ξημερώματα.

Παράλληλα, μίλησε για την επιθυμία του εμβληματικού παράγοντα του «τριφυλλιού», η οποία ήταν να δει τον γιο του, Δημήτρη, Πρόεδρο του ερασιτέχνη, πράγμα που έγινε, μιας και την περασμένη Παρασκευή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλαβε τα ηνία της «Μάνας του Λόχου».

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γεωργαντή
«Τον Παύλο τον γνώριζα πριν γίνει μέλος του Παναθηναϊκού. Από το 1970. Ήταν φίλος του πατέρα μου. Έφυγε στις 03.00 τα ξημερώματα σαν πουλάκι στο σπίτι του. Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν όταν πηγαίναμε διακοπές σε κάποιο νησί και έρχονταν οπαδοί του Ολυμπιακού , τον αγκάλιαζαν και του έλεγαν: εμείς δεν έχουμε τίποτα μαζί σου. Είχε την αναγνώριση όλων. Έκανε αγαθοεργίες, βοηθούσε πολύ κόσμο και κυρίως σε θέματα υγείας χωρίς να το γνωρίζουν. Ήθελε να δει τον γιο του Δημήτρη, Πρόεδρο του ερασιτέχνη και τα κατάφερε. Μάλιστα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών είχε πάει έξω από το γήπεδο και περίμενε».