Θάνατος 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Οι γονείς της βρήκαν φωτογραφίες της από σατανιστικές τελετές!

Φόνο και όχι αυτοκτονία βλέπουν οι γονείς της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η φοιτήτρια από τον Πύργο εισέπνευσε αέριο γέλιου με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, ενώ δεν βρήκε ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Οι γονείς της κοπέλας ανακάλυψαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου φωτογραφίες της κόρης τους, ντυμένη με περίεργα ενδύματα και φαινόταν ότι συμμετείχε σε τελετές, όπως αναφέρει η Espresso.Τα εν λόγω στοιχεία διαβιβάστηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι δικηγόροι της οικογένειας κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία.

Οι γονείς αμφισβητούν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, επικαλούμενοι μαρτυρία ενοίκου της πολυκατοικίας, ο οποίος φέρεται να άκουσε φωνές από το διαμέρισμα της 22χρονης στο Αιγάλεω. Παράλληλα, υποστηρίζουν πως δεν είναι ο γραφικός χαρακτήρας της κόρης τους στο σημείωμα που φέρεται να άφησε και ζητούν να εξεταστεί από γραφολόγο.

Ο εισαγγελικός λειτουργός που παρέλαβε τη μήνυση έκρινε ότι κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από τον θάνατο της φοιτήτριας και έδωσε εντολή στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση.

Μιλώντας στο Open ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, είπε: «Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας».

«Εχουν σβηστεί οι κλήσεις και οι εγγραφές από laptop, iPad και άλλες συσκευές. Εχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το Facebook και το Instagram, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr