Θανατηφόρο Φίδι επιτέθηκε σε 7χρονο Κοριτσάκι. ΑΥΤΟ που έκανε ο σκύλος της.. Θα σας Συγκλονίσει!
Www.true.gr

Θανατηφόρο Φίδι επιτέθηκε σε 7χρονο Κοριτσάκι. ΑΥΤΟ που έκανε ο σκύλος της.. Θα σας Συγκλονίσει!

Οι περισσότεροι από μας ξέρουν πως ο σκύλος είναι ο ‘καλύτερος φίλος του ανθρώπου.’ Η αφοσίωση και η ανιδιοτελής του αγάπη είναι αυτό που τον κάνει το καλύτερο κατοικίδιο. 

Όσο για τον Adam και την Donya DeLuca, ξέρουν από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα του να έχεις σκύλο, ειδικά αφού το Γερμανικό Ποιμενικό τους έσωσε την ζωή της μικρής τους κόρης.

Ο Haus υιοθετήθηκε από την οικογένεια από ένα καταφύγιο της Φλόριντα – ελπίζοντας πως θα γίνει φύλακας της οικογένειας και κυρίως της 7χρονης κόρης τους, Molly. Πήραν όμως πολλά περισσότερα από όσα περίμεναν.

“Δεθήκαμε πολύ γρήγορα. Ήταν λες και ήταν πάντα κομμάτι της οικογένειας.»

Μέχρι που μία μέρα η Molly έπαιζε στην πίσω αυλή και ο Haus ήταν δίπλα της. Ενώ μάζευε τα παιχνίδια της, η γιαγιά της Molly την κοιτούσε από την πόρτα και είδε πως ο σκύλος συμπεριφερόταν πολύ παράξενα. Αμέσως τρομοκρατήθηκε.

“Πηδούσε μπροστά και πίσω και το έκανε τρεις φορές,» είπε η Donya.

Η γιαγιά ανησύχησε που ήταν τόσο επιθετικός ο σκύλος δίπλα στην μικροσκοπική εγγονή της. Τότε, είδε ξαφνικά πως ο σκύλος είχε γεμίσει αίματα. Αμέσως η γιαγιά κάλεσε την Donya και έτρεξαν και οι δύο πανικόβλητες επειδή νόμιζαν πως ο Haus είχε δαγκώσει την γλυκιά της Molly.Προς έκπληξή τους, ο σκύλος δεν είχε δαγκώσει την Molly. Στην πραγματικότητα της είχε σώσει την ζωή καθώς ήρθε αντιμέτωπος με ένα πολύ επικίνδυνο είδος κροταλία.

Όταν το φίδι πλησίασε το νεαρό κορίτσι, ο Haus μπήκε στην μέση και δέχτηκε εκείνος το τσίμπημα. Αντί να απομακρυνθεί, δέχτηκε με άλλα λόγια μία σφαίρα για εκείνη.

Ο Haus δέχτηκε αρκετά χτυπήματα από το φίδι και το δηλητήριο άρχισε να απλώνεται στο σώμα του. Δεν μπορούσε να περπατήσει, το σώμα του άρχισε να μουδιάζει και είχε σάλια να τρέχουν από το στόμα του.

Δυσκολευόταν να αναπνεύσει, δεν μπορούσε να σηκωθεί και είχε ακατάστατη αιμορραγία στο πόδι του. Φανταστείτε αν το φίδι είχε τσιμπήσει την Molly.

Η Donya μετέφερε αμέσως τον Haus στον τοπικό κτηνίατρο ελπίζοντας ότι υπήρχε χρόνος να σωθεί η ζωή του.

Σύμφωνα με τον Dr. Michael Schaer, οι κροταλίες είναι από τα πιο θανατηφόρα φίδια στις ΗΠΑ. Οι επιθέσεις κροταλιών σε σκυλιά έχουν 20% θνησιμότητα και ο Haus είχε τσιμπηθεί τρεις φορές.

Τον κράτησαν στο νοσοκομείο για αρκετές μέρες, όπου του χορηγούσαν ορό με το αντίδοτο.Όσο οι μέρες περνούσαν, η Donya έβλεπε τον λογαριασμό του κτηνίατρου να φουσκώνει. Θα γίνει ο Haus καλύτερα; Πότε θα τελειώσει όλο αυτό και πόσο θα κοστίσει; Θα καταφέρουν να σώσουν τον ήρωα της κόρης τους;

Μία γυναίκα, η Cherissa Vandergriff, αποφάσισε να βοηθήσει. Έστησε έναν λογαριασμό στο GoFundMe ζητώντας βοήθεια για τα έξοδα του κτηνίατρου. Τότε, τα έξοδα είχαν ήδη φτάσει τα $10,000. Σύντομα, άρχισαν να έρχονται δωρεές από παντού.

Μετά από λίγες μέρες, η οικογένεια είχε ήδη συγκεντρώσει $51,000, ενώ ο στόχος τους ήταν $28,000. Αναγκάστηκαν μάλιστα να σταματήσουν να δέχονται άλλα χρήματα.

“Αυτό που με κάνει να συνεχίζω είναι ο τρόπος που κουνάει την ουρά του κάθε φορά που με βλέπει να πλησιάζω, ακόμα και τώρα που ξέρω πως πονάει,» είπε η Donya.

Ευτυχώς, ο  Haus ανάρρωσε πλήρως και πλέον είναι σπίτι με την οικογένειά του. Εσείς θεωρείτε τον σκύλο αυτό ήρωα;

Credit: inspiringday.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr