Θανάσης Ευθυμιάδης: Αδέρφια κυνηγοί μην ξεστολίζετε τον ουρανό
Www.true.gr

Θανάσης Ευθυμιάδης: Αδέρφια κυνηγοί μην ξεστολίζετε τον ουρανό

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος είναι ο Θανάσης Ευθιμιάδης σε ό,τι έχει να κάνει με την προστασία των ζώων. Ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου απευθύνεται στους κυνηγούς και τους ζητάει να μην εξοντώσουν τα πουλιά.

«Αύριο 20/8 ξεκινάει η κυνηγετική περίοδος για τα πουλιά στην Ελλάδα. Αν πραγματικά έχετε ανάγκη το κυνήγι σας παρακαλώ, σεβαστείτε το όριο θυραμάτων! Αν απλώς γουστάρετε την σκοποβολή, υπάρχουν και σκοπευτήρια! Ευχαριστώ», αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία ποζάρει κρατώντας ένα αυτοσχέδιο πανό που γράφει: «Αδέρφια κυνηγοί μην ξεστολίζετε τον ουρανό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αύριο 20/8 ξεκίναει η κυνηγητικη περίοδος για τα πουλιά στην Ελλάδα. Αν πραγματικά έχετε ανάγκη το κυνήγι? σας παρακαλώ, σεβαστείτε το όριο θυραματων! Αν απλώς γουστάρετε την σκοποβολή, υπάρχουν και σκοπευτήρια! Ευχαριστώ ☀️☀️🕊️🕊️🦅🦅 #birdlovers #birdtribe #peace #allrelated

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις


Μάλιστα ο ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει και σε όσους διαφωνούν μαζί του ξεκαθαρίζοντας πως εδώ και χρόνια είναι vegan και δεν τρώει κρέας.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr