«Αυτό ήταν το χειρότερο Survivor. Μας πέταξαν…»

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών του Survivor, Θανάσης Μπέλλος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ΟΛΑ Γκουντ, στον ΣΚΑΪ και μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρώην Μαχητής μίλησε για την εμπειρία που είχε στο Survivor, αφήνοντας σαφές αιχμές προς την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το συγκεκριμένο Survivor ως το χειρότερο.

«Έφυγα από το Survivor γιατί πραγματικά ένιωσα τόσο αδύναμος στο θέμα της προστασίας προς εμένα. Ένιωσα τον εαυτό μου ευάλωτο πάρα πολύ σε θέματα υγείας. Καμία καταπόνηση δεν είχα…

Σπάσιμο κεφάλι, σπάσιμο δάχτυλου κάτω… Είχα πάρα πολλούς τραυματισμούς, αλλά δεν με πείραξε αυτό. Αυτά τα έχω ζήσει.

Αποχώρησα επειδή ένιωσα ότι μπορεί να κινδυνέψει η υγεία μου. Συζήτησα με την παραγωγή, είδα ότι ήθελαν να με κρατήσουν αλλά επειδή πρώτη προτεραιότητα έχει η υγεία είπαμε και οι δύο πλευρές να αποχωρήσω»,

«Αυτό ήταν το χειρότερο Survivor. Μας πέταξαν, ήθελαν να το κάνουν αυτό, πραγματικά σαν ναυαγούς. Ήμασταν πραγματικοί ναυαγοί»! Αυτή τη στιγμή οι συμπαίκτες μου δεν πεινούν όσο πεινούσαμε στις αρχές. 23 ημέρες δεν φάγαμε τίποτα, μόνο μία φακή που κερδίσαμε. Τώρα, αν δείτε, τρώνε καλύτερα»

Πηγή: tvfreaks.gr