Θα το Λατρέψετε! Όταν η Μικρή Τσαούσα Ακούει Μουσική και Ξεκινάει να Χορεύει.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στον κόσμο που ακολουθούν πιστά τους κανόνες. Τους αρέσει η τάξη και η οργάνωση. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άνθρωποι που πετάνε τους κανόνες από το παράθυρο και κάνουν ότι τους αρέσει – όπως αυτό το κοριτσάκι.

Το μπαλέτο είναι γνωστό πως είναι πολύπλοκο και κομψό είδος χορού. Χρειάζεται χρόνια εξάσκησης για να τελειοποιήσεις αυτή την πανέμορφη μορφή τέχνης. Οι επαγγελματίες του είδους συνήθως ξεκινούν τα μαθήματα από πολύ μικρή ηλικία.

Οι γονείς ενός κοριτσιού σκέφτηκαν πως το μπαλέτο θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να κρατήσουν την κόρη τους απασχολημένη και συγκεντρωμένη – τουλάχιστον για μία ώρα.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων, η δασκάλα βάζει ένα κομμάτι hip-hop για να δοκιμάσουν το plié και την πιρουέτα. Όταν όμως το κοριτσάκι άκουσε την μουσική, την ένιωσε να την καταλαμβάνει.


Αρχικά, το αξιολάτρευτο κοριτσάκι ακολουθεί τις οδηγίες της δασκάλας. Φαίνεται πως είναι η νεότερη του τμήματος, οπότε είναι λογικό να μην έχει και τον καλύτερο συγχρονισμό.

Μόλις ξεκίνησε όμως η μουσική, οι άλλες μπαλαρίνες συνέχισαν να ακολουθούν τις οδηγίες αλλά το κοριτσάκι δεν μπορούσε και άρχισε να χορεύει με τον δικό της τρόπο.

Για λίγο, το κοριτσάκι ταξίδεψε σε έναν δικό της κόσμο και τελικά επέστρεψε στην πραγματικότητα για να δει που έχουν μείνει οι άλλες.


Σίγουρα προσπαθεί να δώσει προσοχή στο μπαλέτο αλλά φαίνεται πως το hip-hop είναι ο χορός της επιλογής της!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο!

Credit: shareably.net