Δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας! Έχασε Πάνω από 55 κιλά και Έγινε περιζήτητο Μοντέλο...
Www.true.gr

Δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας! Έχασε Πάνω από 55 κιλά και Έγινε περιζήτητο Μοντέλο…

Πριν από τρία χρόνια, η Mathilde Broberg από τη Δανία είχε μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία…
Πήγε ν’ ανέβει σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ, σκεπτόμενη πως θα ήταν μια κανονική βόλτα. Τα πράγματα όμως δεν ήταν έτσι, και αποδείχτηκε πως αυτή ήταν η εμπειρία που άλλαξε τη ζωή της. Ζύγιζε σχεδόν 120 κιλά, και λόγω του βάρους της παραλίγο να μην την αφήσουν να ανέβει στο τρενάκι.

Εκείνη την περίοδο, δεν έτρωγε καλά και ήταν μελαγχολική. Έλεγε, “Πριν, τα μόνα που ήθελα να αγοράζω ήταν τσιπς, σοκολάτες, κέικ, νουντλς και έτρωγα αρκετό junk food ανάμεσα στα γεύματά μου.” Η ημερήσια κατανάλωση θερμίδων της ήταν πάνω από 3.500 και η τρομακτική αυτή εμπειρία την οδήγησε στην απόφαση να κάνει κάποιες μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.

Είχε κόψει όλα τα junk food και άρχισε να τρώει τις μερίδες της με το κουταλάκι του γλυκού. Μπορεί να μην ακούγεται πολύ χορταστικό αλλά της έκανε δουλειά. Μόλις έχασε τα περισσότερα κιλά της, η Broberg αντιμετώπισε ένα άλλο πρόβλημα. Το βάρος της μπορεί να έφυγε, αλλά το δέρμα που στήριζε αυτό το βάρος ήταν ακόμα εκεί. Πραγματικά, η εμφάνισή της ήταν χειρότερη από ό,τι όταν ήταν βαρύτερη. Αλλά μέσα σ’ όλα, στάθηκε τυχερή. Πήρε 6.500€ για να κάνει μια χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Είναι πραγματικά μια έμπνευση για όποιον σκέφτεται ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιτευχθεί.

H 20χρονη Mathilde Broberg είχε ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό όταν σχεδόν της απαγορεύτηκε η είσοδος σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ. Αλλά, η εμπειρία της αυτή ήταν ένα κίνητρο για να κάνει μια δραστική αλλαγή στη ζωή της.

Twenty-one-year old Mathilde Broberg from Aarhus, Denmark, suffered a very embarrassing incident when she was almost not allowed to ride on a roller coaster. She used the experience as incentive to make a drastic change.

Της είπαν ότι δεν μπορούσε να μπει στο τρενάκι του λούνα παρκ επειδή ήταν πολύ παχιά. Ήταν ενοχλητικό για την ίδια, κι έτσι, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή.

She was told that she might not be able to ride the coaster because she was too big. It was embarrassing for her and she decided that it was time for a change.

Έφτασε σε σημείο να ζυγίζει πάνω από 120 κιλά και έπαιρνε περισσότερες από 3.500 θερμίδες την ημέρα. Τα γεύματά της ήταν για δύο άτομα τουλάχιστον.


Μπορείτε να καταλάβετε το βάρος της από το πόσο βαθιά κατεβαίνει το τραμπολίνο.

You get a good perspective of her weight in this photo. It takes quite a bit of weight to make a trampoline go down this far.

Τότε ξεκίνησε μια δίαιτα τρώγοντας με το κουταλάκι του γλυκού. Εδώ μοιράζεται μερικά από τα πρώτα αποτελέσματα.

Η Broberg έχασε πάνω από 55 κιλά και τώρα είναι μια personal trainer και μοντέλο. Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από κάποιον που έχει ζήσει αυτή τη διαδικασία.

Πρόσφατα ανέφερε το εξής: “Αν κάποιος πριν από τρία χρόνια μου έλεγε ότι θα ήμουν personal trainer και μοντέλο, θα γελούσα μαζί του.” Οι φωτογραφίες εξηγούν το γιατί.

Μια ματιά στη σημερινή της εμφάνιση δεν θυμίζει σε τίποτε την παλιά της ζωή. Είναι η ζωντανή απόδειξη του ότι, όταν ένα άτομο θέλει ν’ αλλάξει, μπορεί, αρκεί να το θέλει πραγματικά.

One look at her today you would never guess the life that she once led. She is living proof that a person can make a drastic change if they really want to.


Οι φωτογραφίες από το πριν και το μετά είναι απίστευτες.

The before and after photos are almost unbelievable. One would never mistake one for the other.

Η Broberg λέει πως άξιζε ο κόπος! Και θα συμφωνήσουμε μαζί της!

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr