Θα Πέσετε από τα Σύννεφα: Δείτε με Ποια Ηθοποιό από το «Κωνσταντίνου & Ελένης» τα είχε ο Χάρης Ρώμας.
Www.true.gr

Θα Πέσετε από τα Σύννεφα: Δείτε με Ποια Ηθοποιό από το «Κωνσταντίνου & Ελένης» τα είχε ο Χάρης Ρώμας.

Κανείς δεν το ήξερε αυτό- Δείτε φωτό…

Χάρης Ρώμας: Ένα όνομα, μια ιστορία.
Με ποια ηθοποιό είχε σχέση τελικά ο Χάρης Ρώμας?

Η ηθοποιός, είχε εμφανιστεί στις περισσότερες σειρές του Ρώμα.

Ακόμα και οι φανατικοί του «Κωνσταντίνου & Ελένης» θα ξαφνιαστούν στο άκουσμα της είδησης πως ο δημιουργός της σειράς, Χάρης Ρώμας, διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με μία από της ηθοποιούς που έκαναν guest εμφάνιση στο θρυλικό νεοκλασικό του Αμαρουσίου.

Δείτε πιο κάτω τι έχει δηλώσει ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας, σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να την έχει παντρευτεί.Και το όνομα αυτής, Μαριάννα Λαγουρού. Στην περίπτωση που το όνομα αυτό δεν σας θυμίζει κάτι, τι θα λέγατε για το… Θεοδώρα Σκοπελούζου;

Καλά καταλάβατε. Ο λόγος για την όμορφη απατεώνισσα (και εθισμένη στον τζόγο) γνωστή κάτοικο Αμαρουσίου που κατάφερε να φάει αρκετές χιλιάδες δραχμές από τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό.

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε, μάλιστα, είχε εμφανιστεί στις περισσότερες σειρές του Ρώμα. Μεταξύ αυτών ο «Κακός Βεζύρης» αλλά και το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Οι Μεν… και οι Δεν».Σε παλαιότερη συνέντευξή του μάλιστα, έχει δηλώσει σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί με τη Μαριάννα Λαγουρού:

«Με τη Μαριάννα δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Είχαμε πάντα μια πολύ στενή σχέση, ζήσαμε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά δεν θέλω να αναφέρομαι σε κάτι που ανήκει στο παρελθόν»…

ΠΗΓΗ: pagelife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr