Θα πάθετε ίλιγγο! Το Αστρονομικό Αοσό που πήρε ο Αδαμαντίδης για να «Κρεμάσει» το σχήμα!

Μεγάλο ντόρο δημιούργησε ο Θέμης Αδαμαντίδης λίγες μέρες πριν όταν ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το σχήμα του North Live Stage όπου τραγουδούσε μαζί με τον Πάνο Καλλίδη και την Ελένη Χατζίδου με αποτέλεσμα το μαγαζί να μείνει στον… αέρα και το το σχήμα να διαλυθεί!

Οι αναρτήσεις και οι κατηγορίες από γνωστούς, από συναδέλφους αλλά και αγνώστους έπεσαν βροχή! Διαβάστε παρακάτω…

Όλοι σχεδόν ανεξαιρέτως κατηγόρησαν τον Θέμη Αδαμαντίδη πως δεν σεβάστηκε τίποτα και πως συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγελματικά αφού λίγο πριν την εορταστική περίοδο, που αναμένεται όλα τα νυχτερινά μαγαζιά να έχουν κίνηση άφησε πολλές οικογένειες χωρίς δουλειά!

Μάλιστα, ο Πάνος Καλλίδης με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα είχε «χώσει» τότε άγρια στον Θέμη Αδαμαντίδη!

«Δυστυχώς κ λέω δυστυχώς γιατί μετά από 18 χρόνια στο τραγούδι σε Αθηνα κ Θέσ/κη βρίσκομαι πρώτη φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα πως το σχήμα στο μαγαζί @north_live_stage_official έφτασε στο τέλος του καθως ο κυριος Αδαμαντιδης θέλησε να αποχωρήσει κ να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψη γιορτών χωρίς δουλειά κ χωρίς καν να σκεφτεί στιγμή η έστω να συζητήσει θέλοντας να πάει κάπου αλλού . Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση κ στον κύριο Σπυρίδωνα για την άψογη συνεργασία την εμπιστοσύνη που μας έδειξε κ στην @eleni.hatzidou που έκανε πολύ καλά αυτό που γνωρίζει μα κ σε όλα τα παιδιά από έξω προς τα μέσα που συνέβαλαν στην επιτυχία που γνώρισε αυτό το σχήμα γιατί όσοι μας επισκέφτηκαν ηξεραν πως δεν ήταν εύκολο να βρεις τραπεζι κ η διασκέδαση ήταν δεδομένη… Θα συνεχίσω άλλη μια βδομάδα για να δώσω το δικαίωμα στον επιχειρηματια να βρει κάτι άλλο καθώς ο λόγος που συμμετείχα ήταν επειδή πίστεψα πολύ σε αυτό σχήμα!!! Τα δικά μου επαγγελματικά νέα θα τα ανακοινώσω πολύ σύντομα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις!! Υ.Γ Ο ιδιος άνθρωπος που με γοήτευσε με απογοήτευσε!!!» είχε γράψει τότε ο Πάνος Καλλίδης κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν θέλει να βλέπει στα μάτια του πλέον τον Θέμη Αδαμαντίδη!

Εδώ, μέσα από το Vanda’s blog αποκλειστικά από το Youweekly.gr ετοιμαστείτε να πάθετε ίλιγγο αφού σας έχω καυτή πληροφορία!

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο Θέμης Αδαμαντίδης, δεν σηκώθηκε ένα πρωινό και είπε: «Α! Δεν γουστάρω να δουλέψω σε αυτό το μαγαζί και σηκώνομαι και φεύγω…».

Ο τραγουδιστής, ο οποίος αποτελεί αξία για τους θαμώνες και έχει πιστό κοινό που τον ακολουθεί σε όποιο μαγαζί και αν εμφανίζεται, μέχρι τώρα στις συνεργασίες του ήταν άψογος.

Και στα αυτιά της Vanda’s δεν είχε φτάσει κάτι… Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν!

Μου ψιθύρισαν λοιπόν, πως ο Θέμης Αδαμαντίδης δελεάστηκε για να «κρεμάσει» το μαγαζί και το σχήμα του North Live Stage. Με ποιο τρόπο; Μα φυσικά με πολλά χρήματα!

Και τώρα έρχεται ο ίλιγγος! Ακούγεται λοιπόν, πως ο τραγουδιστής πήρε 150.000 ευρώ για να φύγει από το ένα μαγαζί και να ενταχθεί στο δυναμικό άλλου. Αρχικά η είδηση αυτή δεν έγινε πιστευτή αφού κανείς, αλλά ούτε και η Vanda ήθελε να το πιστέψει.

Έλα μου ντε, όμως, που έσκασε το νέο πρόγραμμα του Fever μέσα στο οποίο πρώτο όνομα είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης!

Φυσικά δεν λέμε ότι πήρε λεφτά κάτω από το… τραπέζι για να την κάνει α λα… γαλλικά ο Θέμης Αδαμαντίδης αφού μπροστά δεν ήμασταν.


Η ουσία όμως είναι μια… Για τη σεζόν 2018-2019 ο Θέμης Αδαμαντίδης θα είναι στο Fever μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Δήμο Αναστασιάδη ενώ τη θέση του αποχωρήσαντα τραγουδιστή στο North Live Stage πήρε ο Βαλάντης!