Θα γίνει παρουσιάστρια; Η Αθηνά Χρυσαντίδου στο πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της τηλεόρασης

Τα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» ήταν μία από τις αγαπημένες εκπομπές του κοινού στη δεκαετία του ’90 και η επιστροφή τους είναι γεγονός.

Τα παιχνίδια στα οποία συναγωνίζονταν νέοι από όλη την Ευρώπη αναγεννιούνται στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει 6 επεισόδια γυρισμένα σε 6 διαφορετικές χώρες.

O σταθμός είναι σε αναζήτηση παρουσιαστή και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι αυτός θα είναι άντρας.

Τις τελευταίες ώρες όμως κυκλοφορούν πληροφορίες ότι στο παιχνίδι, σε ρόλο παρουσιάστριας, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε αν είναι η κεντρική, θα βρίσκεται και ένα ακόμα παιδί του ΣΚΑΪ που ξεπήδησε από τα ερωτικά ριάλι του σταθμού.

Ο λόγος για την Αθηνά Χρυσαντίδου, την περίφημη «19χρονη» του «Power Of Love» που εδώ και καιρό ψαχνόταν να ασχοληθεί με την τηλεόραση, όπως έκανε ο καλός της Δώρος Παναγίδης. Να θυμίσουμε ότι ο ΣΚΑΪ είχε εμπιστευτεί ξανά σε παιδιά του «Power of Love(Μιζεράκη-Ζάρλας), χωρίς εμπειρία στην παρουσίαση, να παρουσιάσουν τηλεπαιχνίδι.

Ακόμα οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για την ομάδα που θα στελεχώσει τα ιστορικά παιχνίδια στην τηλεοπτική αναβίωσή τους.

Πηγή: dailymedia.gr