Θα γεμίσουν «πρόσφυγες» και την Φθιώτιδα

Σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν το κρύβουν, είναι να εποικίσει την Ελλάδα με «πρόσφυγες» και «μετανάστες» από όλα τα πιθανά και απίθανα μέρη της γης. Μία ακόμη «δομή φιλοξενίας» δημιουργούν στην περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας. Η «δομή» θα λειτουργήσει στο Styllis Beach όπου θα δημιουργηθούν 100 δωμάτια χωρητικότητας 3, 4 και 5 ατόμων και θα «φιλοξενηθούν» 600 άτομα . Η «δομή» αυτή θα ανήκει κατευθείαν στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και δεν θα έχει καμία σχέση με την Περιφέρεια. Ο

χώρος κρίθηκε κατάλληλος από αρμοδίους του υπουργείου που επισκέφτηκαν την περιοχή και θα είναι έτοιμος να λειτουργήσει σε 2 περίπου μήνες. Επίσης όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στα 1ο και 2ο Δημοτικά σχολεία καθώς και στο Γυμνάσιο Στυλίδος θα λειτουργήσουν «δομές υποδοχής» για την εκπαίδευση των «προσφύγων». Είναι φανερή η πρόθεσή τους να τους κρατήσουν όλους εδώ παρά τα παραμύθια που μας αραδιάζουν για αιτήσεις μετανάστευσης σε άλλες χώρες.

Κανείς δεν τους θέλει όλους αυτούς όπως δείχνει και η στάση πολλών χωρών και πρόσφατα της Γερμανίας που μας τους επιστρέφει. Υπάρχει φυσικά και το δεδομένο της δυσαρέσκειας των αριστερών απέναντι σε μία Ελλάδα αμιγώς ελληνική και Χριστιανική και κάνουν ότι μπορούν για να το αλλάξουν αυτό.

πηγή: elkosmos.gr