Τέτα Ντούζου: Τι κάνει και πως είναι σήμερα το πανέμορφο κορίτσι των ταινιών της δεκαετίας του ’80;
Www.true.gr

Τέτα Ντούζου: Τι κάνει και πως είναι σήμερα το πανέμορφο κορίτσι των ταινιών της δεκαετίας του ’80;

Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο όμορφα και χαμογελαστά κορίτσια που πρωταγωνίστησαν στις αμέτρητες ταινίες της δεκαετίας του ’80 –ναι τότε που τις νοικιάζαμε από το videoclub της γειτονίας μας και τις παρακολουθούσαμε όλοι μας με μεγάλη μανία.

Η Τέτα Ντούζου, κόρη του αξέχαστου ηθοποιού Ανδρέα Ντούζου και αδερφή του Στηβ– είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί σε πολλά φιλμ- έχει χαθεί από τη showbiz, από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90, παρόλο που της είχαν γίνει και ακόμα τις γίνονται προτάσεις για συμμετοχή τόσο σε ταινίες όσο και σίριαλ –αυτό είχε δήλωσε στην εφημερίδα Espresso και ο Στηβ Ντούζος.


Η ίδια προτίμησε να αποτραβηχτεί από τα φώτα και να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Εδώ και 25 περίπου χρόνια είναι παντρεμένη με τον βιομήχανο Γιάννη Γεωργιάδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο κόρες.
Σήμερα, στα 54 της χρόνια αν και είναι αρκετά αλλαγμένη και δεν θυμίζει σε πολλά το κορίτσι που μας γέμιζε χαρά, κέφι, θετική ενέργεια και αισιοδοξία, συνεχίζουμε να την αγαπάμε, να της έχουμε δώσει μια θέση στην καρδιά μας και να θέλουμε να μαθαίνουμε όλα τα νέα της.

Έτσι είναι σήμερα η Τέτα Ντούζου:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr