Τέτα Κωνσταντά: Η πιο γλυκιά παρουσία του 80, σήμερα είναι πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ.
Www.true.gr

Τέτα Κωνσταντά: Η πιο γλυκιά παρουσία του 80, σήμερα είναι πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ.

Η Τέτα Κωνσταντά έχει παίξει σε δεκάδες ελληνικές ταινίες και τη θυμόμαστε ακόμα!

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Ματαράγκα και έχουν δύο παιδιά. Το βαφτιστικό της όνομα είναι Ελισάβετ Κωνσταντοπούλου.

Η ηθοποιός είχε εμφανιστεί πριν 2 χρόνια σε εκπομπή του ΣΚΑΙ μιλώντας για την εποχή της βιντεοκασέτας, τις ταινίες “Ρόδα τσάντα και κοπάνα”, αλλά και για τον γάμο της.

«Τα γυρίσματα του “Ρόδα τσάντα και κοπάνα” ήταν πολύ αστεία. Έχει περάσει μέσα στις ταινίες το κλίμα, η ατμόσφαιρα, το χιούμορ, το κέφι, που πραγματικά υπήρχε. Ήμασταν δεμένοι, αλλά υπήρχαν μικρές αντιζηλίες και ανταγωνισμοί. Μικρά πράγματα, τα οποία ήταν και δημιουργικά», είπε μεταξύ άλλων η Τέτα Κωνσταντά.


Η Τέτα Κωνσταντά αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 70 ταινίες. Μαζί με ηθοποιούς όπως ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Σοφία Αλιμπέρτη, τα αδέλφια Ντούζου, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος και ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποτέλεσαν την ελίτ των νεανικών -κωμικών ή κοινωνικών- φιλμ της εποχής της.


«Άγρια νιάτα», «Τα τσακάλια», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», «Ο Παπασούζας φαντομάς» και «Ο ροζ γάτος» ήταν μερικές από τις παραγωγές που μέχρι τις παρακολουθεί το κοινό. Καλλιτεχνικός «νονός» της ήταν ο Όμηρος Ευστρατιάδης, ο οποίος «έκοψε» το Ελισσάβετ Κωνσταντοπούλου σε Τέτα Κωνσταντά.

Η μεγάλη αγάπη της Τέτας Κωνσταντά με τον επίσης ηθοποιό αλλά και ζωγράφο και σκηνογράφο Γιάννη Ματαράγκα, την οδήγησε στο να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ο γιος της, Γιώργος, μάλιστα ακολουθεί σήμερα τα βήματα των γονιών του.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr