Το τερμάτισε η «19χρονη» Αθηνά: Η νέα ατάκα για την ηλικία της που έβγαλε από τα ρούχα τους τους τηλεθεατές (Vid)

Η Αθηνά του «Power of Love» δεν είναι ένα περίπλοκο κορίτσι. Όσοι έχουν αρκετά δυνατά νεύρα, υπομονή και επιμονή θα καταλάβουν ότι η Αθηνά έχει δύο μόνο ενδιαφέροντα, δύο μόνο σκοπούς στο παιχνίδι.

Ο ένας είναι να αποδείξει σε όλους πόσο πολύ ερωτευμένη είναι με τον Δώρο, πόσο πολύ τον λατρεύει και πόσο πολύ είναι έτοιμη να τον κάνει να φύγει κολυμπώντας από την Τουρκία για την Κύπρο για να την αποφύγει. Τα βίντεο στα οποία τον πιέζει και του λέει τα θέλω της είναι τα highlights της μέσα στην εβδομάδα.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό ενδιαφέρον της είναι να αναφέρει σε όλους, με κάθε πιθανή και απίθανη αφορμή, ότι είναι μόλις 19 ετών.

H 19χρονη εδώ και τρία χρόνια Αθηνά χρησιμοποιεί και υπενθυμίζει την ηλικία της σε κάθε ευκαιρία, σε ρυθμούς πολυβόλου, κάνοντας τα νεύρα των τηλεθεατών κρόσια.


Η εμμονή της «19χρονης» έχει γίνει, μεταξύ άλλων, inside joke στα tweets που την αφορούν και στο τελευταίο βίντεό της κατάφερε να αποδείξει ότι οι χρήστες που την «γλεντούν» γι’ αυτήν την εμμονή της δεν κάνουν λάθος.

Η Αθηνά μιλούσε στην Αλεξάνδρα με αφορμή την κόντρα της δεύτερης με την Άννα, όταν η Αλεξάνδρα κάλεσε δις τον Παναγιώτη στο Κόκκινο Δωμάτιο. Η Αθηνά, χωρίς κανέναν λόγο, μέσα στην κουβέντα, ενώ θεωρητικά μιλούσαν για άλλο θέμα, τα κατάφερε γι’ ακόμα μία φορά. Αντί να συμβουλεύει, στην πραγματικότητα χρησιμοποίησε την κουβέντα για να θυμίσει ότι και η ίδια είναι παρεξηγημένη και δέχεται πυρά μέσα στο σπίτι.


Και ο λόγος; «Μη τα ρίχνετε όλα (σε μένα) επειδή βρήκατε την πιο μικρή» ανέφερε η Αθηνά που αν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο δεν αποκλείεται να το πιστέψει και η ίδια ότι είναι μόλις ένα έτος μετά το λύκειο.

Πηγη dailymedia.gr