Τέρμα το αθώο παιδί: O «Κρατς» ξαπλώνει στο κρεβάτι και πετάει την πιο πονηρή ατάκα για τις γυναίκες
Www.true.gr

Τέρμα το αθώο παιδί: O «Κρατς» ξαπλώνει στο κρεβάτι και πετάει την πιο πονηρή ατάκα για τις γυναίκες

Ο Χρήστος Μπάρκας συμμετέχει, παρέα με τον φίλο του Παντελή, στους Globetrotters ταξιδεύοντας σε όλον τον κόσμο.

 

Σε ένα από τα ταξίδια τους, συγκεκριμένα στο Τέξας, ο Χρήστος χρειάστηκε να φορέσει πατίνια σε κλειστού τύπου πίστα κάτι που τον οδήγησε σε ένα σοβαρό ατύχημα. Μάλιστα έπεσαν πάνω του, όπως περιγράφει χαρακτηριστικά κάποια κορίτσια, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το πόδι του.

Ο αγαπημένος Κράτς του MasterChef οδηγήθηκε σε ένα αμερικάνικο νοσοκομείο με τραυματισμένο το πόδι του όπου ευτυχώς γι’ αυτόν ενημερώθηκε στα αγγλικά ότι γλίτωσε το κάταγμα αλλά χρειάζεται προσοχή και παγοθεραπεία.

Η δουλειά που έκανε ο «Κρατς» πριν το MasterChef θα σε κάνει να τον ερωτευτείς περισσότεροΟ συνήθως εγκρατής και συνεσταλμένος Χρήστος, όταν ερωτήθηκε στη συνέντευξη τι του είπε ο γιατρός, παρότι βρισκόταν στο κρεβάτι του πόνου, απάντησε πονηρά:

«Σε πρώτη φάση δε βλέπει τίποτα. Απλά ξεκούραση, ποτά, γυναίκες», ξεσπώντας και ο ίδιος σε γέλια αφού μία τέτοια ατάκα μόνο χιουμοριστικά θα την έλεγε ένας τύπος όπως ο «Κρατς».

Διαβάστε ακόμα

Τέρμα το αθώο παιδί: O «Κρατς» ξαπλώνει στο κρεβάτι και πετάει την πιο πονηρή ατάκα για τις γυναίκες (Vid)Κατά λάθος αποκάλυψη: Τότε κάνει πρεμιέρα το νέο Survivor

Τέρμα το αθώο παιδί: O «Κρατς» ξαπλώνει στο κρεβάτι και πετάει την πιο πονηρή ατάκα για τις γυναίκες (Vid)

Τηλεθέαση εβδομάδας: Ξεχωρίζουν ΣΚΑΪ-ΑΝΤ1

ALPHA: Νέες αλλαγές στο πρόγραμμα - Ποιες σειρές μετακινούνται

ALPHA: Νέες αλλαγές στο πρόγραμμα – Ποιες σειρές μετακινούνται

Πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr