Τέρμα πλέον τα τραγούδια του Michael Jackson από το Ραδιόφωνο
Www.true.gr

Τέρμα πλέον τα τραγούδια του Michael Jackson από το Ραδιόφωνο

Ένας από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Νέα Ζηλανδία, θα αφαιρέσει τον Michael Jackson από τον κατάλογο κομματιών της, καθώς οι ισχυρισμοί που σχετίζουν τον διάσημο τραγουδιστή με παιδεραστία εξακολουθούν να τείνουν εναντίον του.

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που ανήκουν στην MediaWorks και στη NZME της Νέας Ζηλανδίας, δεν θα παίζουν πλέον μουσική από τον καλλιτέχνη, μια κίνηση που φαίνεται να αντικατοπτρίζει την κοινή γνώμη των ακροατών.

«Εμείς ως MediaWorks, δεν αποφασίζουμε για τον τραγουδιστή αν είναι ένοχος παιδεραστίας ή όχι. Φροντίζουμε όμως οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, να παίζουν τη μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές μας», δήλωσε ο διευθυντής περιεχομένου του MediaWorks Leon Wratt .

«Έχετε 500 τραγούδια σε μια λίστα αναπαραγωγής και πρέπει να διαλέξετε ποια 500 θα είναι αυτά, που οι άνθρωποι θα θέλουν να ακούσουν», είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Magic Talk.
Το Ντοκιμαντέρ με το οποίο κατηγορούν τον τραγουδιστή

Με τίτλο «Leaving Neverland», το ντοκιμαντέρ, ακολουθεί την ζωή των Wade Robson και James Safechuck οι οποίοι ισχυρίζονται, πως ο τραγουδιστής της ποπ επανειλημμένα τους κακοποιούσε από όταν ήταν παιδιά.

Ο δημιουργός Dan Reed είπε ότι ελπίζει οι ισχυρισμοί, να αλλάξουν τις απόψεις του κόσμου για τον Τζάκσον και ζήτησε από τους οπαδούς, να «επαναξιολογήσουν τον τρόπο που βλέπουμε» τον τραγουδιστή.

Οι υπερασπιστές του τραγουδιστή έχουν ξεσπάσει ενάντια στο ντοκιμαντέρ με σχόλια, καλώντας το «mockumentary».

Ο Τζάκσον υποστήριξε κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν έβλαψε τα παιδιά.


Σε μια συνέντευξή του το 1998, ο Τζάκσον επέμενε ότι «δεν θα τον ένοιαζε αν θα ζήσει» αν δεν υπήρχαν τα παιδιά στη ζωή του και κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι ήταν «πολύ σκληρός και άδικος ο τρόπος με τον οποίο σχολίαζαν τις σχέσεις που είχε με τους νέους».

«Ό,τι και αν κάνω, κάθε τραγούδι που γράφω, οποιοδήποτε τραγούδι, προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον μου και είναι τόσο αναστατωμένος, είμαι τόσο αναστατωμένος σχετικά με αυτό», είπε.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr