Ταιριαστά ζώδια: Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι μια πολύ περίπλοκη κατάσταση. Είτε μέσω ορισμένων χαρακτηριστικών, είτε μέσω της επανάληψης, γίνονται πολλές προσπάθειες για να αναλυθούν. Έχουμε δει πως το κάθε ζώδιο έχει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία όσον αφορά το χαρακτήρα τους. Αναλύοντας σχέσεις μεταξύ διαφόρων ζωδίων, καταλήξαμε στο ποιες είναι οι ιδανικές επιλογές για εσάς και ποιες όχι, ανάλογα με το ζώδιο σας.

Ταιριαστά ζώδια: Γυναίκα Τοξότης (24 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Ιδανικές επιλογές: Κριός, Υδροχόος
Η γυναίκα Τοξότης είναι ατρόμητη και περιπετειώδης. Ο άντρας Κριός είναι το καλύτερο ταίριασμα γι’ αυτήν αφού είναι κι εκείνος κοινωνικός και δραστήριος. Ο άντρας Υδροχόος από την άλλη, δεν θεωρείται απαραίτητα η τέλεια επιλογή για μία σχέση ζωής, όμως προς το παρόν είναι ό,τι μία πολύ καλή επιλογή λόγω της σεξουαλικής συμβατότητάς του.

Χειρότεροι σύντροφοι: Ταύρος, Παρθένος
Οι αντοχές της γυναίκας Τοξότη είναι συντριπτικές για έναν άντρα Ταύρο, ο οποίος προτιμάει η γυναίκα του να είναι παθητική και «εξημερωμένη». Ο άντρας Παρθένος θέλει πάντα να ζει στο τώρα με αποτέλεσμα να δημιουργεί μία τριβή με τη συνεχή επιθυμία της γυναίκας Τοξότη να ατενίζει το μέλλον.

Ταιριαστά ζώδια: Γυναίκα Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)
Ιδανικές επιλογές: Ιχθύς, Παρθένος
Η κυρίαρχη προσωπικότητα της γυναίκας Αιγόκερου θα είναι πάντα ανεκτή από την passive-aggressive προσωπικότητα του άντρα Ιχθύ, ο οποίος μπορεί να γίνει το άλλο της μισό. Από την άλλη, η συμβατότητα του άντρα Παρθένου με τη γυναίκα Αιγόκερω είναι πολύ δυνατή. Ζουν με τον κανόνα «εμείς εναντίον των άλλων» και αλληλοσυμπληρώνονται.

Χειρότεροι σύντροφοι: Λέων, Κριός
Η επιθυμία του άντρα Λέοντα να έχει αυτός το πάνω χέρι στη σχέση συγκρούεται με την δυναμική προσωπικότητα της γυναίκας Αιγόκερου. Η επιφυλακτική και οργανωτική της φύση όμως δεν θα κάνουν ποτέ έναν άντρα Κριό που αγαπάει την ελευθερία και την περιπέτεια να νιώσει σαν να βρίσκεται στο σπίτι του.

Ταιριαστά ζώδια: Γυναίκα Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
Ιδανικές επιλογές: Ζυγός, Δίδυμος
Η ευχάριστη και άνετη φύση του άντρα Ζυγού δημιουργεί το καλύτερο ταίριασμα με την ανεξάρτητη προσωπικότητα της γυναίκας Υδροχόου, αφού θα μπορέσει να της δώσει όσο χώρο χρειάζεται για να λειτουργήσει. Ένας γοητευτικός και ελκυστικός Δίδυμος όμως, μπορεί να είναι ο άντρας των ονείρων της γυναίκας Υδροχόου. Λατρεύει το σεξαπίλ του και τρελαίνεται με τον δυναμισμό της προσωπικότητάς του.

Χειρότεροι σύντροφοι: Σκορπιός, Ιχθύς
Ο άντρας Σκορπιός είναι πολύ απαιτητικός συναισθηματικά για μία γυναίκα Υδροχόο και εξαιτίας της επιθυμίας του για δέσμευση δεν πρόκειται να της δώσει τον απαραίτητο χώρο που εκείνη έχει ανάγκη. Το ίδιο συμβαίνει και με τον άντρα Ιχθύ, ο οποίος δεν θα αφήσει ποτέ τη γυναίκα Υδροχόο να λάμψει.

Ταιριαστά ζώδια: Γυναίκα Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Ιδανικές επιλογές: Καρκίνος, Αιγόκερως
Ο πολύ συχνά ταραγμένος συναισθηματικός κόσμος της γυναίκας Ιχθύος κάνει την τρυφερότητα και την δύναμη του άντρα Καρκίνου τα απαραίτητα συστατικά για την ευτυχία της. Η σοφία του άντρα Αιγόκερου από την άλλη μπορεί να καθοδηγήσει τη γυναίκα Ιχθύ στη ζωή.

Χειρότεροι σύντροφοι: Δίδυμος, Ζυγός
Η ειλικρίνεια του Διδύμου μπορεί εύκολα να βλάψει τα συναισθήματα της γυναίκας Ιχθύος, προκαλώντας διαφωνίες και καβγάδες. Ο άντρας Ζυγός είναι εξίσου ειλικρινής και μπορεί να πληγώσει τον εγωισμό της γυναίκας Ιχθύος, πράγμα που θα την κάνει ανταγωνιστική απέναντί του.

Ταιριαστά ζώδια: Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Ιδανικές επιλογές: Καρκίνος, Ιχθύς
Ο άντρας Καρκίνος είναι ένας άνθρωπος με πολύ ενέργεια που μπορεί να συμβαδίσει με την ακούραστη γυναίκα Κριό. Ο άντρας Ιχθύς είναι ένας αξιόπιστος σύντροφος, κάνοντας τη γυναίκα Κριό που αναζητά σιγουριά να νιώσει ασφάλεια.

Χειρότεροι σύντροφοι: Δίδυμος, Λέων
Η περίπλοκη προσωπικότητα του Διδύμου είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί από τη γυναίκα Κριό. Η κυριαρχική φύση του άντρα Λέοντα έρχεται σε σύγκρουση με την ανεξάρτητη προσωπικότητα της γυναίκας Κριού.

Ταιριαστά ζώδια: Ταύρος (21 Απριλίου – 21 Μαΐου)
Ιδανικές επιλογές: Ταύρος, Καρκίνος
Ο άντρας Καρκίνος έχει τον τέλειο συνδυασμό ηρεμίας και αντοχής για να ηρεμήσει αλλά όχι να δαμάσει την κυρίαρχη γυναίκα Ταύρο. Για μία σχέση ζωής, ο άντρας Ταύρος θα είναι για την γυναίκα Ταύρο ο ισχυρός, υπερήρωας που ονειρευόταν από μικρή.

Χειρότεροι σύντροφοι: Λέων, Τοξότης
Ο εγωκεντρισμός του άντρα Λέοντα δεν πρόκειται να ταιριάξει ποτέ με την ισχυρή Ταύρο που θέλει να έχει δίπλα της έναν σιωπηλό αλλά ισχυρό άντρα. Το ίδιο ισχύει και με την άκαμπτη προσωπικότητα του Τοξότη.

Ταιριαστά ζώδια: Δίδυμος (22 Μαΐου – 22 Ιουνίου)
Ιδανικές επιλογές: Καρκίνος, Ζυγός
Η ευχάριστη φύση της γυναίκας Διδύμου είναι πολύ ελκυστική για τον γλυκό και γοητευτικό άντρα Καρκίνο. Την ίδια στιγμή, ο ανεξάρτητος χαρακτήρας της θα τραβήξει πολύ τον σταθερό Ζυγό.

Χειρότεροι σύντροφοι: Σκορπιός, Παρθένος
Ο άντρας Σκορπιός χρειάζεται αυθορμητισμό στη ζωή του που δεν μπορεί να του τον προσφέρει η γυναίκα Δίδυμος, αφού εκείνη κάνει κάτι μόνο όταν νιώσει έτοιμη. Η γυναίκα Δίδυμος θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής οπότε δεν νιώσει άνετα με τον άντρα Ζυγό που πολλές φορές γίνεται απόμακρος.

Ταιριαστά ζώδια: Γυναίκα Καρκίνος (23 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Ιδανικές επιλογές: Ζυγός, Ταύρος
Η έντονη σεξουαλικότητα της γυναίκας Καρκίνου είναι κατάλληλη για τον γεμάτο ενέργεια Ζυγό, αφού το συγκεκριμένο ζευγάρι θα ταιριάξει. Για κάτι πιο μακροπρόθεσμο όμως, ο ρομαντικός άντρας Ταύρος είναι ο κατάλληλος για να δώσει στη γυναίκα Καρκίνο τη σταθερότητα που εκείνη χρειάζεται.

Χειρότεροι σύντροφοι: Σκορπιός, Παρθένος
Ο έντονα παθιασμένος Σκορπιός μπορεί κάποιες φορές να προκαλέσει αμηχανία στην συνεσταλμένη γυναίκα Καρκίνο. Ο εγωκεντρισμός του άντρα Παρθένου από την άλλη θα ακυρώσει τη συντροφικότητα της γυναίκας Καρκίνου.

Ταιριαστά ζώδια: Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Ιδανικές επιλογές: Σκορπιός, Δίδυμος
Μπορεί η γυναίκα Λέων να είναι εγωκεντρική και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, όμως ποτέ δεν θέλει να έχει την ευθύνη για τα πάντα, δημιουργώντας το τέλειο δίδυμο με τον Σκορπιό που είναι ακριβώς έτσι κι εκείνος. Για σχέσεις ζωής, ο άντρας Δίδυμος έχει την απαραίτητη γοητεία για να κατευνάσει τον εγωισμό της γυναίκας Λέοντα, δημιουργώντας το τέλειο ρομαντικό δίδυμο.

Χειρότεροι σύντροφοι: Αιγόκερως, Υδροχόος
Τόσο ο Αιγόκερως όσο και ο Υδροχόος άντρας είναι αρκετά χειριστικοί με τις γυναίκες και η γυναίκα Λέων δεν το δέχεται αυτό. Οι «λέαινες» δεν πρόκειται να νταντέψουν κανέναν και δεν θα δεχτούν ντάντεμα κι από κανέναν.

Ταιριαστά ζώδια: Γυναίκα Παρθένος (23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)
Ιδανικές επιλογές: Ζυγός, Αιγόκερως
Η γυναίκα Παρθένος είναι πολύ συναισθηματική αλλά ταυτόχρονα σκέφτεται πριν πράξει. Τόσο ο άντρας Ζυγός όσο και ο Αιγόκερως μπορούν να της παρέχουν ένα ανοιχτόμυαλο έδαφος για να εκφραστεί, να ακούσουν αυτά που έχει να πει και να την καταλάβουν.

Χειρότεροι σύντροφοι: Καρκίνος, Ιχθύς
Παρόλο που ο άντρας Καρκίνος φαίνεται δυναμικός, στην πραγματικότητα είναι υπερευαίσθητος. Αυτό συγκρούεται με τη γυναίκα Παρθένο αφού εκείνη απαιτεί κάποιον αυθεντικά ισχυρό. Ο άντρας Ιχθύς είναι ευαίσθητος και δεν κάνει για τη γυναίκα Ιχθύ που χρειάζεται κάποιον να μπορεί να την καθοδηγήσει στις δύσκολες στιγμές.

Ταιριαστά ζώδια: Γυναίκα Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Ιδανικές επιλογές: Τοξότης, Λέων
Η γυναίκα Ζυγός είναι πολύ ρεαλιστική και δεν έχει ανάγκη κάποιον να της υπενθυμίζει καθημερινά τις χάρες της. Ο άντρας Λέων και ο άντρας Τοξότης μπορούν να της δώσουν αυτό που θέλει αφού μιλούν με πράξεις και όχι με λόγια.

Χειρότεροι σύντροφοι: Αιγόκερως, Ιχθύς
Ο πρακτικός και σταθερός άντρας Αιγόκερως είναι πολύ πιθανό πως θα κάνει τη γυναίκα Ζυγό να βαρεθεί ενώ η παθητικότητα του άντρα Ιχθύ δεν ταιριάζει καθόλου με την ιδιοσυγκρασία της γυναίκας Ζυγού.

Ταιριαστά ζώδια: Γυναίκα Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)
Ιδανικές επιλογές: Υδροχόος, Κριός
Οι άντρες Υδροχόοι και οι Κριοί είναι εξαιρετικοί για να καλύψουν τις ανάγκες της περίπλοκης γυναίκας Σκορπιού. Έχει έντονη προσωπικότητα αλλά παράλληλα μπορεί να γίνει πολύ υποτακτική. Συνδυασμός που θα δημιουργήσει το καλύτερο ταίριασμα με τα παραπάνω ζώδια. Οι Υδροχόοι και οι Κριοί θέλουν να βρουν κάτι που δεν θα έχουν ξανασυναντήσει. Οι σκορπίνες μπορούν να τους το δώσουν.

Χειρότεροι σύντροφοι: Σκορπιός, Δίδυμος
Δυστυχώς στην περίπτωση του άντρα και της γυναίκας Σκορπιού ισχύει πως τα ομώνυμα απωθούνται. Ο Δίδυμος από την άλλη μιλάει πάρα πολύ για τη γυναίκα Σκορπιό. Η ίδια προτιμάει αποδείξεις της αγάπης να είναι έμπρακτες.