Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται στην σειρά του Alpha o «Σασμός»

Όλα δείχνουν ότι μια δεύτερη σεζόν της σειράς «Σασμός» είναι στα σκαριά και το μεγάλο πρόβλημα σύμφωνα με τα spoiler είναι ότι οι επικεφαλής της σειράς δεν ξέρουν τι να κάνουν με τον πρωταγωνιστή που όλα δείχνουν ότι αποχωρεί.

Μπορεί ο «Σασμός» να σχεδίαζε να κάνει την εμφάνιση του μόνο για μια σεζόν, αλλά η καθημερινή αγάπη των τηλεθεατών έκανε τον να αποφασίσει να υπάρξει και δεύτερη σεζόν για την ιστορία αγάπης και μίσους που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο!

Ο δεύτερος κύκλος έχει επιβεβαιωθεί, αλλά οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς οι υπεύθυνοι πιστεύοουν ότι είναι πολύ νωρίς για να ανακοινωθεί επίσημα ή να ξεκινήσουν οι διαπραγματευσεις με τους ηθοποιούς.

Πιθανότατα, η επίσημη ανακοίνωση για τη συνέχεια του «Σάσμου» θα έρθει μετά το Πάσχα τελευταίες διαρροές όμως ρίχνουν λάδι στην φωτιά αφού αποκαλύφθηκε ότι ένας από τους χαρακτήρες δεν θα συνεχίσει στη δεύτερη σεζόν και αυτός είναι ο Αστέρης, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης.

Προφανώς λοιπόν στον ψάχνουν να βρουν τι θα γίνει με τον χαρακτήρα, αφού όπως όλα δείχνουν κάπως πρέπει κάπως να εξαφανιστεί και έτσι σκέφτονται είτε να τον πεθαίνουν ή να τον αφήσουν να δραπετεύσει στο εξωτερικό!

Γιατί όμως θα πρέπει να γίνει αυτό με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον «Σασμό»;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε συμφωνήσει με το κανάλι για μια τηλεοπτική σεζόν και ο λόγος είναι ότι έχει δεχτεί πρόταση για να επιστρέψει στο sequel της εκπληκτικής σειράς «Το Νησί 2», το οποίο όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην ΕΡΤ.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αλλά και η Μαρία Πρωτόπαππα ήταν απο τους συντελεστές της σειράς που είχε καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό τη σεζόν 2010-2011 και είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ.

Σύμφωνα, με δημοσιεύματα η συγγραφέας της σειράς Νησί έχει έρθει σε επικοινωνία με την ΕΡΤ, με το κλίμα να είναι αρκετά αισιόδοξο. Μάλιστα όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει η Ζωή Σγουρού και όχι ο Θοδωρής Παπαδουλάκης.

Το καστ θα είναι μεγάλο και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι πολύ δυνατά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου.

Πηγή: tvfreaks.gr