Τέρας Νάρκωσε Παιδί 2 Ετών, το Κακοποίησε, το Δάγκωσε σε Όλο το Koρμί και η Μάνα Καθόταν κι Έβλεπε
Www.true.gr

Τέρας Νάρκωσε Παιδί 2 Ετών, το Κακοποίησε, το Δάγκωσε σε Όλο το Koρμί και η Μάνα Καθόταν κι Έβλεπε

Υπάρχουν τέρατα εκεί έξω που πρέπει να κλειδωθούν και να κρατηθούν μακριά από κάθε είδους αλληλεπίδραση με την κοινωνία. Ένας άντρας που ονομάζεται Matthew Miller, 40 ετών, στην κομητεία Madison, Illinois, νάρκωσε με κοκαΐνη παιδί ηλικίας 2 ετών, το κακοποίησε σeξουαλικά δύο φορές και το χτυπούσε και κατά τη διάρκεια της πράξης.

Τον βοήθησε η σύντροφός του, η Lacey Take, 31 ετών, που αντί να σταματήσει την επίθεση, βοήθησε με το να μην κάνει τίποτα για να τον σταματήσει ή να ενημερώσει τις αρχές. Το ζευγάρι συνελήφθη και υπάρχουν σοβαρές κατηγορίες εναντίον τους, οι οποίες θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στη φυλακή για χρόνια.

Στις 23 Ιουνίου, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για την υπόθεση, όταν κλήθηκαν για πιθανή σeξουαλική επίθεση από νοσοκομείο της πόλης. Το προσωπικό του Νοσοκομείου Άντερσον στην Τροία του Ιλλινόις κάλεσε την αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η αστυνομία διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι είχε κακοποιηθεί. Περαιτέρω έρευνες στην υπόθεση αποκάλυψαν ότι η σeξουαλική κακοποίηση πραγματοποιήθηκε όχι μόνο σε μία αλλά σε δύο περιπτώσεις, αναφέρει η Daily Mail.


Η πρώτη περίπτωση κακοποίησης πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου και η δεύτερη συνέβη δύο εβδομάδες αργότερα στις 23 Ιουνίου, σύμφωνα με την αστυνομία. Η αστυνομική δήλωση σχετικά με την υπόθεση ανέφερε ότι η κοκαΐνη που μάλλον χρησιμοποίησε το ζευγάρι δόθηκε επίσης στο μικρό κορίτσι για να τo ναρκώσουν για να μη δημιουργήσει πρόβλημα ενώ κακοποιούνταν.

Σε περαιτέρω εξέταση του κοριτσιού, πολλά σημάδια με δαγκωματιές ανακαλύφθηκαν σε όλο της το σώμα. Η αστυνομία δήλωσε ότι είχε τραυματισμούς με δαγκωματιές στο πόδι, στη πατούσα και στο χέρι.

Ο Matthew Miller, 40 ετών, κατηγορείται για τρεις σeξουαλικές επίθεσεις και τέσσερις βιαιοπραγίες. Ενώ η Take δεν έκανε καμία άμεση βλάβη στο παιδί, έχει συνέργεια με το έγκλημα με το να μην κάνει τίποτα για να την προστατεύσει. Παρόλο που η πρώτη επίθεση οδήγησε σε κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς, δεν ζήτησε ιατρική περίθαλψη για το παιδί και, ως εκ τούτου, κατηγορήθηκε για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.

Ακόμα άφησε το παιδί μόνο με τον Miller παρά την πρώτη επίθεση και γνωρίζοντας ότι αυτό είχε γίνει από αυτόν, και έθεσε το παιδί σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Η Take έχει κατηγορείται για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο και για μία κατηγορία που επέτρεψε την σeξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων του Cardinal Glennon για περαιτέρω θεραπεία και αξιολόγηση. Δεν δόθηκαν άλλες πληροφορίες σχετικά με το θύμα για την προστασία της ταυτότητάς του.

Τα δικαστήρια έχουν επίσης προσπαθήσει να διασφαλίσουν ότι και οι δύο δεν θα απελευθερωθούν από τη φυλακή με την επιβολή ενός μεγάλου ποσού εγγύησης. Ενώ η εγγύηση του Miller είχε οριστεί στο 1 εκατομμύριο δολάρια, η εγγύηση της Take ήταν 500.000 δολαρίων.

Στο Twitter, ένας χρήστης, rikcannon, δήλωσε ότι δεν είχε ακούσει για πιο αποτρόπαιο έγκλημα. Έγραψε: Αυτό είναι ένα από τα πιο αποτρόπαια πράγματα που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου! Πρέπει να του φορεθεί πινακίδα με τα εγκλήματά του αναλυτικά σε αυτά, στη φυλακή!

Ένας άλλος έγραψε στο Twitter ‘ότι το έγκλημα ήταν τόσο σοβαρό που δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από τη «θανατική ποινή»’.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr