Τεντωνόμουν για 10 λεπτά κάθε μέρα για έναν μήνα. Η αλλαγές στο σώμα μου ήταν εκπληκτικές.
Www.true.gr

Τεντωνόμουν για 10 λεπτά κάθε μέρα για έναν μήνα. Η αλλαγές στο σώμα μου ήταν εκπληκτικές.

Από όταν ήμουν στην πρώτη δημοτικού, άκουγα πολύ καλά λόγια για τις ασκήσεις stretching, αλλά ποτέ μου δεν τα πήρα στα σοβαρά.

Όταν έγινα 30, άρχισα να έχω πόνους στην πλάτη μου. Κανένα φάρμακο δεν με βοήθησε, οπότε έπρεπε να ψάξω για άλλες λύσεις σε αυτό το πρόβλημα.

Αποφάσισα να κάνω ένα πείραμα και να ενσωματώσω το τέντωμα στην καθημερινή μου ρουτίνα. Τέντωνα τους μυς μου για 10 λεπτά την ημέρα για ένα μήνα και τώρα μπορώ πλέον να δω μερικές απρόσμενες αλλαγές στο σώμα μου.

Η ασκήσεις stretching που χρησιμοποίησα

Λυγίστε το κεφάλι ως το γόνατο: Καθίστε στο πάτωμα με το δεξιό πόδι σας τεντωμένο προς τα πλάγια, το αριστερό γόνατο λυγισμένο και το πέλμα του αριστερού σας ποδιού, να βρίσκεται κοντά στον δεξιό μηρό σας. Λυγίστε προς τη δεξιά πλευρά σας και πιάστε το δεξί σας πόδι και με τα δύο χέρια. Μείνετε σε αυτή τη στάση για 60 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αλλάξτε πλευρές.

Στάση του βατράχου: Καθίστε στο πάτωμα με τα πόδια σας κάτω από τους γλουτούς σας και τα γόνατά σας σε μεγάλη απόσταση. Κρατώντας τα πόδια σας στο έδαφος, σηκώστε τους γλουτούς σας και προχωρήστε τα χέρια σας προς τα εμπρός κατά μήκος του δαπέδου όσο το δυνατόν περισσότερο. Απομακρύνεται τα πόδια σας έως ότου αισθανθείτε ένα τέντωμα στους μηρούς σας. Κρατήστε την στάση αυτή για 2 λεπτά.

Στάση της κόμπρας: Ξαπλώστε στο στομάχι σας. Τεντώστε τα πόδια σας και τοποθετήστε τα χέρια σας στο πάτωμα, κάτω από τους ώμους σας. Σηκώστε το άνω μέρος του σώματος σας ισιώνοντας τους αγκώνες σας. Κρατήστε την στάση αυτή για 2 λεπτά.

Σκύλος στραμμένος προς τα κάτω: Τοποθετήστε τα χέρια και τα πόδια σας στο πάτωμα, σε πλάτος ακριβώς όσο είναι οι ώμοι σας. Κρατώντας τα χέρια και τα πόδια σας ίσια, μείνετε σε αυτή τη θέση για 2 λεπτά.

Συστροφή σπονδυλικής στήλης: Καθίστε στο πάτωμα και τεντώστε και τα δύο πόδια σας μπροστά. Λυγίστε το αριστερό σας γόνατό και τοποθετήστε το δεξιό αγκώνα από πάνω του. Βάλτε το αριστερό σας χέρι στο πάτωμα ακριβώς πίσω σας και κοιτάξτε πάνω από τον αριστερό σας ώμο. Μείνετε σε αυτή τη θέση για 60 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια αλλάξτε πλευρές και επαναλάβετε.

Τα αποτελέσματα που απέκτησα:

8. Ξεκίνησα να κοιμάμαι καλύτερα.
7. Άρχισα επιτέλους να μπορώ να νιώθω το σώμα μου

6. Νιώθω λιγότερο υποτονική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Testuji nový model Salming Greyhound. Nevím jak to ti kluci švédský udělali, ale spojili téměř nemožné. Běhačky jsou extrémně pohodlné díky tlumení, ale zároveň nečekaně rychlé 🏃🏼‍♀️👍🏻 …jsou to vlasy nebo les, je to les a nebo vlasy? #ginger #gingerpower #running #laufen #fitfam #trainingday #freeleticsfemme #fitaddict #train #fitchick #freeathlete #outside #salminggreyhound #runeasy #nononsense #salmingambassador #runswedish #garminrunning #running #instarunner #motivation #runtourvodici #runtour2019 @salming_cz @salmingconceptstorepraha

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simona Pancíř Švarcová (@simonapancirsvarcova) στις

5. Ο πόνος στην πλάτη μου έχει φύγει.

4. Τα εξετάσεις αίματος μου, έχουν γίνει καλύτερες.
3. Ο συντονισμός μου βελτιώθηκε.

2. Νιώθω λιγότερο άγχος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#весеннеесолнце #настроение #молодость #spring #sunlight #aurinko #girls #kevät

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marina komlova (@komlovamarina) στις

1. Δεν νιώθω πως κρυώνω όλη την ώρα.

ΠΗΓΗ: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr