Τέλος οι τρύπιες μπλούζες. Το «Μαγικό» κόλπο για να τις κάνετε όπως πριν σε 10 λεπτά και χωρίς Βελόνα

 Το ξέρατε ότι δεν χρειάζεται να αποχαιρετήσετε το αγαπημένο σας μπλουζάκι επειδή απέκτησε μια τρύπα; Και όμως υπάρχει πράγματι ένας τρόπος για να επιδιορθώσετε το ρούχο, χωρίς καν ράψιμο. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να παρατείνετε τη ζωή αυτών των ρούχων και η διαδικασία δεν θα σας πάρει περισσότερο από 10 λεπτά!

Αν αυτή η τρυπούλα είναι μικρή που γίνεται συνήθως όταν το ύφασμα πιάνεται ή τρυπιέται από κάπου, η μέθοδος μας χωρίς ράψιμο είναι ο καλύτερος τρόπος για να το φροντίσουμε. Δεν χρειάζεται βελόνα και κλωστή, και γίνεται σε μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Θα χρειαστείτε τα εξής υλικά:

Οδηγίες:

1. Σιδερώστε το

Αναποδογυρίστε το μπλουζάκι σας προς τα έξω και τοποθετήστε το στη σιδερώστρα με την τρύπα να βλέπει προς το μέρος σας. Σιδερώστε την περιοχή με την τρύπα έως ότου η περιοχή είναι εντελώς απαλλαγμένη από ζάρες. Μόλις κρυώσει το ύφασμα, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας και πιέστε το ύφασμα γύρω από την τρύπα, έτσι ώστε να μην υπάρχει κενό.

2. Προετοιμάστε την επισκευή.

Πάρτε ένα τετράγωνο κομμάτι πλάτους 1 εκατοστού υλικό ιστού συγκόλλησης και τοποθετήστε το πάνω από την περιοχή που έχει υποστεί την ζημιά. Στη συνέχεια, πάρτε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο τετράγωνο διάφανη ταινία για πληγές και τοποθετήστε το ακριβώς πάνω από το κομμάτι του ιστού συγκόλλησης.

3. Σιδερώστε ξανά με τα υλικά

Τοποθετήστε απαλά ένα καθαρό πανί πάνω από τον εύκαμπτο ιστό συγκόλλησης και την διάφανη ταινία και ψεκάστε ελαφρώς την περιοχή χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι ψεκασμού.

Μόλις υγρανθεί, πάρτε το ζεστό σίδερο και τοποθετήστε το απευθείας πάνω από την κατεστραμμένη περιοχή και το πανί που προηγουμένως απλώσατε. Χωρίς μετακίνηση ή πίεση, αφήστε το σίδερο στη θέση του για 10 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια αφαιρέστε προσεκτικά, ώστε να μην διαταραχθεί το πλέγμα.

4. Εκτελέστε τις τελευταίες πινελιές

Αφαιρέστε το πανί και αναποδογυρίστε τη μπλούζα προς τα έξω έτσι ώστε η «σωστή» πλευρά να είναι στραμμένη προς το μέρος σας. Ρίξτε μια ματιά στην τρύπα. Αν παρατηρήσετε ότι δεν έχουν ενωθεί όλες οι χαλαρές κλωστές, επαναλάβετε το πρώτο βήμα και συγκεντρώνετε την περιοχή μαζί χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας. Στη συνέχεια σιδερώστε την πλευρά με το σίδερο και πάλι.

Αυτή η διαδικασία μπορεί να σας πάρει λίγες προσπάθειες, απλά επαναλάβετε τα βήματα πιέζοντας με τα δάχτυλα και με το σίδερο έως ότου η τρύπα να μην είναι πλέον ορατή.