Τέλος τα Κόμπλεξ: Η Κόνι Μεταξά Έφαγε πολύ, Πάχυνε και μας Δείχνει Περήφανη την Κοιλιά της! [φωτο]

Είναι σίγουρα μία από τις πιο σέξι ελληνίδες ηθοποιούς της νέας γενιάς, κόρη του τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και της επίσης ηθοποιού Ζώζας Μεταξά, και μία από τις πιο δημοφιλείς στο Instagram με χιλιάδες πιστούς ακόλουθους, τους οποίους η ίδια ποτέ δεν έπαψε να ευχαριστεί με τις φωτογραφίσεις που αναρτούσε αρκετά συχνά.

Φαίνεται όμως πως για λίγο καιρό οι τέλειες αναλογίες πρέπει να κάνουν στην άκρη αφού η μητρότητα κάλεσε την Κόνι και αυτή δεν μπορούσε να αντισταθεί. Ή μήπως όχι; Μήπως τα φαινόμενα καμιά φορά απατούν και μία φωτογραφία μπορεί να δείχνει άλλα από την πραγματικότητα;

Αυτό μάλλον επιχείρησε να δοκιμάσει η Κόνι αφού ανάρτησε μέσω ενός Instastory μία φωτογραφία της κοιλιάς της λίγο παραπάνω φουσκωμένη απ’ ό,τι συνήθως.

Οι συνηθισμένοι κοιλιακοί της μελαχρινής ηθοποιού λείπουν και η κοιλιά προφίλ θυμίζει μία έγκυο στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

H σέξι Κόνι όμως δεν είναι στην πραγματικότητα έγκυος. Απλά δοκιμάζοντας κάποια από τα πολύ στενά ρούχα υψηλής ραπτικής εξέθεσε την κοιλιακή της χώρα στον «αχόρταγο» φακό. Και όπως μπορούμε να καταλάβουμε δε νοιάστηκε καθόλου για την εικόνα της αυτή.

Μπράβο Κόνι.