Τέλος το Survivor Ελλάδα-Τουρκία!
Www.true.gr

Τέλος το Survivor Ελλάδα-Τουρκία!

Τα σενάρια για το ριάλιτι επιβίωσης δίνουν και παίρνουν, όμως η αλήθεια είναι ότι στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές!

Η πρώτη αλλαγή μάλιστα θα γίνει άμεσα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ethnos επειδή τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα αναμενόμενα ούτε και στο τουρκικό Survivor, έχει βάλει σε σκέψεις την παραγωγή για το τι πρέπει να αλλάξει στο ριάλιτι.

Τα σενάρια είναι πολλά, όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα γίνουν αλλαγές!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί σκοπεύει να ενεργοποιήσει το Plan A, σύμφωνα με το οποίο κάποιοι Διάσημοι θα μπουν στο παιχνίδι σε μια προσπάθεια να «σηκώσουν» τα νούμερα και δεν αποκλείεται να μην είναι η μοναδική αλλαγή!


Ήδη στην πρώτη εβδομάδα που το παιχνίδι ξεκίνησε τα νούμερα τηλεθέασης στην Ελλάδα δεν ήταν απλώς απογοητευτικά, ήταν καταστροφικά! Ξεκίνησε με ένα 28,0 στην πρεμιέρα και στη συνέχεια το ριάλιτι επιβίωσης το έκανε νούμερα απίθανα.

Ο μέσος όρος του στο δυναμικό κοινό αλλά και στο γενικό σύνολο ήταν από 13,7 μέχρι και 14,5! Για ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι με τεράστια έξοδα αυτό είναι καταστροφή! Τα ίδια ίσως και χειρότερα και στην Κύπρο!

Τι έχουνε σκεφτεί οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ σε συνεργασία με τον Σάκη Τανιμανίδη, τον Τούρκο παράγωγο, αλλά και τα έμπειρα στελέχη του Αντζούν, για να σωθεί το παιχνίδι.

Ο σχεδιασμός είναι να γίνουν δύο διαφορετικά Survivor ένα με Έλληνες και ένα με Τούρκους. Στην ελληνική ομάδα και αντίστοιχα στην τουρκική θα προστεθούν τόσοι παίκτες, για να φτιαχτούν δυο ομάδες.


Το ερώτημα είναι αν η δεύτερη ομάδα στους Έλληνες που θα δημιουργηθεί θα αποτελείται και από επώνυμους!

Θα σταματήσουμε δηλαδή με λίγα λόγια να παρακολουθούμε ένα Ελληνο-τουρκικό Survivor και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα με ένα Survivor από τα παλιά.

Κάθε βδομάδα ή κάθε 15 ημέρες θα υπάρχει ένας ελληνοτουρκικός αγώνας.

πηγη: nassosblog.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr