Τέλος το «Ώρα για Μελέτη»! Καμία απάντηση από Ελεονώρα – ALPHA
Www.true.gr

Τέλος το «Ώρα για Μελέτη»! Καμία απάντηση από Ελεονώρα – ALPHA

Οριστικό τέλος ήρθε για το «Ώρα για Μελέτη», σύμφωνα με την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το βράδυ της Παρασκευής.

Η εκπομπή ολοκληρώθηκε πρόωρα, χωρίς αυτό να είναι κάτι που δεν περίμενε η ίδια η Ελεονώρα και οι άνθρωποι του ALPHA καθώς οι εντάσεις στην ομάδα ήταν τεράστιες τόσω λόγω των κακών επιδόδεων της εκπομπής όσο και για λόγω των όσων προκλήθηκαν από τις συνεχείς διαμάχες Μελέτη – Μάνεση ήδη από την πρεμιέρα.

Συνεργάτες τις Ελεονώρας μας επιβεβαίωσαν ανεπίσημα την είδηση, ωστόσο ούτε η ίδια η Μελέτη ούτε το κανάλι επιθυμούν να πουν το παραμικρό, αποφεύγοντας να απαντούν σε τηλέφωνα και μηνύματα.


Κανείς δεν ξέρει αν η Ελεονώρα Μελέτη θα συνεχίσει στο κανάλι, ωστόσο οι πιθανότητες είναι με το μέρος της καθώς το συμβόλαιό της αργεί να λήξει.

Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα το εν λόγω συμβόλαιο να «σπάσει» καθώς ο ALPHA δεν φαίνεται να συμμερίζεται την έντονη επιθυμία της παρουσιάστριας να επιστρέψει με τη late night εκπομπή «Μεσάνυχτα», η οποία στον προηγούμενο κύκλο είχε πέσει πολύ σε ό,τι αφορά στα νούμερα τηλεθέασης.

Το μόνο βέβαιο, είναι ότι τη Δευτέρα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr