Τέλος και στο δεύτερο μόρφωμα του Kασιδιάρη
Www.true.gr

Τέλος και στο δεύτερο μόρφωμα του Kασιδιάρη

Η 7η Οκτώβρη είναι τελικά μια ιστορική μέρα που θα μνημονεύεται από τις επόμενες γενιές ως η μέρα που μπήκε η ταφόπλακα στο ναζιστικό μόρφωμα που έγινε η μεγαλύτερη ντροπή της πολιτικής ζωής της χώρας.

Μάλλον γράψτε λάθος. Δεν μπήκε σε ένα μόρφωμα η ταφόπλακα, αλλά σε δυο. Βλέπετε τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής πριν την απόφαση του δικαστηρίου χωρίστηκαν σε στρατόπεδα και ο καθένας ακολούθησε το δικό του δρόμο.

Το…μαγαζί της εγκληματικής οργάνωσης δεν είχε πλέον δουλειά και έπρεπε να βρεθεί το νέο που θα έπαιρνε τη δουλειά και τους ψηφοφόρους του πρώτου.


Mε τον βασικό ναζιστικό φορέα της ελληνικής πραγματικότητας να έχει καταρρεύσει εκλογικά, ένα χαρακτηριστικό στέλεχός του επιχείρησε να αναστήσει το ρεύμα του μέσω μιας νέας οργάνωσης. Ο ναζισμός επιχείρησε να ανασυγκροτηθεί και να παίξει εκ νέου κοινωνικό ρόλο μετά την πρόσφατη εκλογική συντριβή του. Η σημερινή απόφαση όμως τελειώνει το αυγό του φιδιού μια και καλή.

Αν και η απόφαση του δικαστηρίου τυπικά δεν επηρεάζει το… κόμμα Κασιδιάρη, καθώς η καταδίκη επηρεάζει τον ίδιο μόνο, ουσιαστικά όμως πρόκειται για το τέλος και του δεύτερου μορφώματος.


Χωρίς το πρωτοπαλίκαρο του συνδυασμού και το δεύτερο ναζιστικό μόρφωμα που γνώρισε η χώρα τελειώνει και παίρνει τη θέση που του αξίζει. Στα σκουπίδια της πολιτικής ιστορίας του τόπου.

Πρόκειται για την ελάχιστη δικαίωση των θυμάτων μιας εγκληματικής οργάνωσης που (ας μην το ξεχνάμε ποτέ) σχεδόν 500.000 Έλληνες έβαλαν με την ψήφο τους στη βουλή πριν 8 χρόνια…

Πηγή: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr