Τελειώνει ο Βασιλάκος: Οι 4 άνδρες που διεκδικούν τη θέση του για να απογειωθεί το Bachelor

Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα.

Δεν έχει να κάνει με ζήλια επειδή τον κυνηγούν (έστω και με έπαθλο) 20 γυναίκες, ενώ εμάς η μόνη που μας κυνηγάει είναι η… εφορία.

Ανεξαρτήτως του αν και πόσο παρακολουθεί κανείς το «Bachelor», συμφωνεί σε ένα πράγμα:

Όσο σένιο παλικάρι κι αν είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, υπάρχουν άνδρες που θα ταίριαζαν πολύ περισσότερο στον ρόλο του.

Μορφές που έχουν διδάξει την πολλαπλή (και ταυτόχρονη) διαχείριση γυναικών.

Διαχρονικές μορφές και γκουρού του συγκεκριμένου τομέα, όπως οι εξής:

Μάνθος Φουστάνος

Ποιος να φτουρήσει μπροστά του; Ποιος θα ήταν αρμοδιότερος ν’ αναλάβει τέτοιο ρόλο; Όταν ο Μάνθος (ο) Φουστάνος νταλαβεριζότανε με μια εικοσαριά γυναίκες ταυτόχρονα οι Βασιλάκοι κρέμονταν από τα δέντρα. Κάτι τέτοιους το πολύ-πολύ να τους έπαιρνε εργάτες στο εργοστάσιο του πατέρα του να μαζεύουν τα νερά όταν (έλεγε στις λεγάμενες ότι) πλημμύριζε. Μόνο αυτός θα κατάφερνε -όχι μόνο να μην τσακώνονται on camera, αλλά να μη συναντιόνται καν μεταξύ τους οι «μοναδικές του αγάπες» στο παιχνίδι.

Κοσμάς Πρίνος

Όταν δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς μια γυναίκα στην καθημερινότητά σου, το να διαχειριστείς 20 μοιάζει ουτοπία. Μόνο κάποιος που δεν χαμπαριάζει θα μπορούσε να ελέγξει την κατάσταση. Μόνο κάποιος με πυγμή θα μπορούσε να επιβληθεί. Να υψώσει ανάστημα (και κοιλιά) στις φεμινιστικές τάσεις. Να δώσει σε όλες να καταλάβουν εν πάση περιπτώσει ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι. Κι εξάλλου ποιανού ο λόγος θα ήταν περισσότερο διαταγή για τις διαγωνιζόμενες αν όχι αυτός του «τελευταίου άνδρα»;

 

 

Ζάχος Δόγκανος

Θα έπρεπε απλώς να είναι ο εαυτός του. Δεν θα είχε ανάγκη ούτε μια μέρα προσαρμογής. Εξάλλου και τις 20 κοπέλες του σπιτιού θα (ισχυριζόταν ότι) τις γνώριζε και ότι είχαν κάποια περιπέτεια παλιά. Από τη στιγμή που δεν θα χρειαζόταν να δουλέψει (πράγμα στο οποίο είχε μια ελαφρά αλλεργία) και δεν θα χρειαζόταν να πληρώσει για να τις βγάλει έξω (πράγμα στο οποίο είχε ακόμα μεγαλύτερη αλλεργία) το να παραμυθιάζει δυο ντουζίνες γυναίκες θα ήταν τόσο εύκολο όσο το να φάει ένα κομμάτι… σπακανόπιτα από τα χεράκια της Δεβόρας.

Ακάλυπτος

Ακούγεται ειρωνικό ν’ αναλάμβανε τον ρόλο του «Bachelor» κάποιος που δοξάστηκε ως παντρεμένος (ο οποίος είχε ψυχή). Και ίσως μπερδευόταν που θα κυνηγούσαν οι γυναίκες εκείνον και όχι το αντίθετο. Μεταξύ μας όμως ποιος θα ήταν καταλληλότερος από τον μέγα μύστη του έρωτα; Από κάποιον που θα παραπονιόταν -όχι επειδή δεν θα προλάβαινε τόσες κυρίες αλλά- επειδή δεν θα του ήταν αρκετές; Από τον μόνο που θα μπορούσε να ξεστομίζει την ατάκα «έχω αισθήματα για 10 κοπέλες» χωρίς να μοιάζει υπερβολική;

Πηγή: menshouse.gr