Τελικός The Voice of Greece. Αυτός είναι Νέος Μεγάλος Νικητής.
Www.true.gr

Τελικός The Voice of Greece. Αυτός είναι Νέος Μεγάλος Νικητής.

Ο τελικός του The Voice of Greece λεπτό προς λεπτό. Όλα όσα έγιναν στην σκηνή του talent show!

Ο μεγάλος νικητής του The Voice of Greece είναι ο Γιώργος Ζιώρης! Οκτώ από τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν και πέρασαν στα live, κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. Ο Γιώργος Ζιώρης όμως, ήταν εκείνος που κέρδισε τον τίτλο του The Voice of Greece και έκανε δικά του ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο. Μεγάλη η νίκη και για τον Κωστή Μαραβέγια που οδήγησε διαγωνιζόμενο της ομάδας του ξανά στην κορυφή

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του The Voice νωρίτερα…

21:10 Ο Γιώργος Καπουτζίδης καλωσόρισε τους coaches στον μεγάλο τελικό. Εκείνοι βγήκαν στην σκηνή συνοδευόμενοι από τους παίκτες της ομάδας τους που διαγωνίζονται απόψε.Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Γιώργος Ζιώρης, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη.

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Μαρίνα Κυριαζοπούλου, Δέσποινα Λεμονίτση.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η Φανή Ζωχιού.Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Στέλιος Ιωακείμ, Χριστοδούλα Τσαγγαρά, Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Το show του Γιώργου Καπουτζίδη…

Στον περσινό τελικό ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε κλέψει τις εντυπώσεις με τα «πειραγμένα» τραγούδια που αφιέρωσε στους coaches. Και μπορεί να έπαιξε λίγο με την ανυπομονησία μας, αλλά τελικά δεν απογοήτευσε το κοινό του. Στην έναρξη της βραδιάς διασκεύασε τις μεγάλες επιτυχίες των τεσσάρων coaches «Που να βρω μια να σου μοιάζει», «Madame», «Αναπάντητες κλήσεις» και «Άντεξα». Πρόσθεσε δικούς του ευφάνταστους στίχους στις μελωδίες και προκάλεσε τα χαμόγελα των τηλεθεατών προσφέροντας μια δυναμική έναρξη στο talent show.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr