Τελικό Survivor Spoiler. Xαμός μέχρι το Τέλος... Αυτή η Ομάδα κερδίζει με 10-8 Σήμερα.
Www.true.gr

Τελικό Survivor Spoiler. Xαμός μέχρι το Τέλος… Αυτή η Ομάδα κερδίζει με 10-8 Σήμερα.

Ο αγώνας που προηγήθηκε του Συμβουλίου στιγματίστηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Θοδωρή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι ομάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο για διπλό έπαθλο: κρεβάτια, μαξιλάρια συν μία αιώρα ως έπαθλο άνεσης και τοστ, γάλα και γιαούρτι ως έπαθλο φαγητού.

Τελικά, νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι, με σκορ 10-4.

Την ίδια ώρα, είδαμε για πρώτη φορά να γίνεται συζήτηση με όλη την ομάδα των Μαχητών, σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν στον Νικόλα γιατί τον ψήφισαν.
Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ότι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τη γνωμάτευση των ιατρών για το αν ο Θοδωρής θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι σύντομα οι δύο ομάδες θα αποκτήσουν από δύο νέα μέλη η καθεμία.Σήμερα (25/02/2018) έρχεται ένας νέος αγώνας επάθλου. Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει;

Όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη γιατί οι πληροφορίες έρχονται και πάντα η παραγωγή κάνει ότι μπορεί για να μας στείλουν το λάθος spoiler…. Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε αμέσως με νέο άρθρο

Όπως σας είχαμε πει θα σας έχουμε 100% το αποτέλεσμα και αυτό θα κάνουμε για ακομα μια φορά… Λοιπόν οι νικητές είναι οι Διάσημοι σήμερα κερδίζουν τους Μαχητές με 10-8!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr