Τελικό Survivor Spoiler: Aυτοί ειναι οι Μεγάλοι Νικητές Σήμερα με ΣΚΟΡ 10-8.
Www.true.gr

Τελικό Survivor Spoiler: Aυτοί ειναι οι Μεγάλοι Νικητές Σήμερα με ΣΚΟΡ 10-8.

Όσο περνάει ο καιρός οι σχέσεις των παικτών και στις δύο ομάδες είναι όλο και πιο τεταμένες.

Η πείνα και οι κακουχίες είναι λογικό να φέρνουν τόσο τους «Μπλε» όσο και τους «Κόκκινους» στα όρια τους, με αποτέλεσμα τα νεύρα και οι εντάσεις να είναι πια καθημερινό φαινόμενο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η χθεσινή κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ελένης Χατζίδου που για μία ασήμαντη αφορμή, παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Βέβαια, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε, καθώς οι Διάσημοι κατάφεραν ακόμα μία νίκη και κατέκτησαν το πολύτιμο έπαθλο της επικοινωνίας, όπου είδαν φωτογραφίες και μηνύματα αγαπημένων τους προσώπων.

Σήμερα, «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα μονομαχούσαν για την κατάκτηση της ασυλίας, ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και σήμερα για έπαθλο φαγητού. Αυτό συνέβη διότι μετά την προσθήκη ακόμα μίας μέρας προβολής, της Πέμπτης, συγκεκριμένα, τα αγωνίσματα ασυλίας μετατίθενται για Τετάρτη.

Δείτε το σημερινό τρέιλερ:
https://youtu.be/EhepqRL-I7g

Παρόλο που το κλίμα στους Μαχητές έδειξε να αλλάζει, δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα.
Από την άλλη, στην παραλία των Διασήμων υπάρχει αρκετή δυσφορία, παρά τις νίκες.

Πρώτα από τη Δαλάκα που εξέφρασε παράπονα για το ότι επιλέγεται συνέχεια από την ομάδα κι αυτό την αγχώνει, αλλά και των περισσοτέρων κοριτσιών προς τη Σπυροπούλου.

Το βράδυ, οι ομάδες συναντήθηκαν στο Quiz.

Νικητής αναδείχθηκε ο Τσίλης από τους Διάσημους που επέλεξε Νάσο, Κρητικό και Δρυμωνάκο για να μοιραστούν τα ροφήματα και άλλα είδη γεμάτα με πολύτιμες πρωτεΐνες.
Σήμερα (27/02/2018) έρχεται ένας νέος αγώνας επάθλου. Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει;

Η απάντηση απόψε, στις 9:00 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη γιατί οι πληροφορίες έρχονται και πάντα η παραγωγή κάνει ότι μπορεί για να μας στείλουν το λάθος spoiler…. Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε αμέσως με νέο άρθρο

Πάμε τώρα στο κρίσιμο σημείο που δεν είναι άλλο από το ποιος θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα του Survivor.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες Που βρήκαμε στο διαδίκτυο Στο σημερινό αγώνισμα, κερδίζουν οι Μαχητές και το τελικό σκορ θα είναι 10-8

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr