Τελικό Survivor Spoiler.Ανατροπή στο τέλος. Αύτη η ομάδα κερδίζει σήμερα με Τελικό Σκορ 10-7
Www.true.gr

Τελικό Survivor Spoiler.Ανατροπή στο τέλος. Αύτη η ομάδα κερδίζει σήμερα με Τελικό Σκορ 10-7

Οι Μαχητές πήραν τη ρεβάνς με δύο στα δύο στο χθεσινό (27/02/2018) επεισόδιο του Survivor.

Συγκεκριμένα, κέρδισαν τον πρώτο αγώνα με 10 – 8 και έτσι έφαγαν δύο χοτ ντογκ ο καθένας. Μία νίκη που τους έκανε πολύ ευτυχισμένους, όχι μόνο γιατί επικράτησαν, αλλά και για το έπαθλο που το είχαν μεγάλη ανάγκη.

Από την άλλη, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τους Διάσημους, κι όχι γιατί έχασαν. Έτσι κι αλλιώς, ο αγώνας ήταν ντέρμπι και κρίθηκε μόλις με δύο πόντους διαφορά. Ο τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα στον τελευταίο γύρο προβλημάτισε ολόκληρη την ομάδα.
Στον δεύτερο αγώνα επάθλου της ημέρας, ο Γιώργος Λιανός τους ενημέρωσε ότι θα παίξουν δύο ζευγάρια από την κάθε ομάδα. Και εδώ, οι Μαχητές κέρδισαν με σκορ 5 – 2 και απόλαυσαν και από ένα ντόνατ.

Μία δύσκολη ημέρα έρχεται σήμερα (28/02/2018), καθώς ξημερώνει ο αγώνας της ασυλίας.

Ποια ομάδα θα πάρει την ασυλία; Ποιοι παίκτες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;Σύμφωνα με διαρροές, τη σημερινή ασυλία την κερδίζουν οι Μαχητές και προτεινόμενοι για αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων είναι η Χατζίδου, η Σπυροπούλου και ο Δρυμωνάκος.

Θα επιβεβαιωθούν άραγε τα παραπάνω; Η απάντηση σε λίγη ώρα…

Δείτε το trailer:Όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη γιατί οι πληροφορίες έρχονται και πάντα η παραγωγή κάνει ότι μπορεί για να μας στείλουν το λάθος spoiler…. Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε αμέσως με νέο άρθρο

Πάμε τώρα στο κρίσιμο σημείο που δεν είναι άλλο από το ποιος θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα του Survivor.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες Που βρήκαμε στο διαδίκτυο Σήμερα οι Μαχητές θα πάρουν την ασυλία με τελικό σκορ 10 – 7 .

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr