Συμβαίνει Τώρα: Το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών για τον Ζακ Κωστόπουλο

Οι ιατροδικαστές παραδίδουν το υλικό στην οικογένεια και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών

Αυτή την ώρα παραδίδεται στην οικογένεια και την αστυνομία το τελικό πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.
Παραδόθηκε σήμερα στην αστυνομία το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου – Επαθε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις μυοκαρδίου από τα πολλαπλά τραύματα στο σώμα του που προκάλεσαν έντονη διέγερση στον οργανισμό του και τον θάνατο του – Στο πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καλογριά και Σουλτάνας Μαριανού αναφέρεται ότι «καθαρές» είναι και οι τοξικολογικές εξετάσεις
Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από το ξύλο. Αυτό προκύπτει σε απλά ελληνικά από το πόρισμα των ιατροδικαστών για το πως επήλθε ο θάνατος του 33χρονου εκείνο το μεσημέρι της 21ης Σεπτεμβρίου του 2018 στην οδό ΓΦλάδστωνος. Όπως τονίζεται στο πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, έπαθε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις μυοκαρδίου από τα πολλαπλά τραύματα στο σώμα του που προκάλεσαν έντονη διέγερση στον οργανισμό του και τον θάνατο του.

Οι ιατροδικαστές παραδίδουν το υλικό στην οικογένεια και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που χειρίζεται την υπόθεση και στη συνέχεια από εκεί ο φάκελος που τυπικά κλείνει από την Αστυνομία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο ανακριτή.
https://www.facebook.com/protothemagr/videos/323741075024120/

πηγή: protothema.gr