Τελικά Ο Άνθρωπος Που Κατηγορήθηκε Για Εγκατάλειψη Σκύλου Απλώς Σταμάτησε Για Να Το Ταΐσει
Www.true.gr

Τελικά Ο Άνθρωπος Που Κατηγορήθηκε Για Εγκατάλειψη Σκύλου Απλώς Σταμάτησε Για Να Το Ταΐσει

Από τις σπάνιες φορές που «χαιρόμαστε» για ένα λάθος μας. Ο άνθρωπος που αρχικά πιστέψαμε πως έκανε ό,τι χειρότερο, αποδείχθηκε… ψυχούλα!

Η δημοσιοποίηση της υπόθεσης ανέτρεψε τα αρχικά δεδομένα, ενώ ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε για την εγκατάλειψη του ζώου, αποδείχθηκε ότι σταμάτησε απλώς για να του δώσει λίγο φαγητό.

Η υπόθεση της «εγκατάλειψης» ενός σκύλου από το αφεντικό του στις ΗΠΑ προκάλεσε το μεγάλο ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου αλλά και των μέσων ενημέρωσης από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όμως τελικά φαίνεται ότι τα φαινόμενα «απατούν».

Μετά την τεράστια δημοσιότητα που πήρε το όλο θέμα αλλά κι η έναρξη έρευνας των αρχών της πολιτείας της Καλιφόρνια για την εξακρίβωση των στοιχείων του ασυνείδητου που άφησε τον σκύλο του, η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή, από ότι πιστευόταν αρχικά.


Όπως αποδείχθηκε, ο άντρας που κατηγορήθηκε για την εγκατάλειψη του τετράποδου δεν ήταν ο ιδιοκτήτης του ζώου αλλά απλώς ένας περαστικός που εντόπισε μόνο του το εγκαταλελειμμένο τετράποδο και προθυμοποιήθηκε να του προσφέρει λίγο φαγητό, που είχε μαζί του στο αυτοκίνητο.

Ο σκύλος, όπως συνηθίζεται άλλωστε, αφού έφαγε το φαγητό που του προσέφερε, τον ακολούθησε μέχρι το αυτοκίνητό του, ίσως επειδή αισθάνθηκε φιλικά με τον άγνωστο άντρα που τον βοήθησε.


Ο ίδιος, σε δηλώσεις του σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επιβεβαίωσε τον παραπάνω ισχυρισμό, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στο κύμα κατακραυγής που ξεσηκώθηκε (άδικα όπως φαίνεται) εναντίον του.

Man speaks out about video circulating online showing alleged dog dumping

Man speaks out about video circulating online which appears to show him dumping a dog then driving away. He says the video is deceiving and is not what happened. Animal Control has not cited him as of now.

Gepostet von Tori Cooper 23ABC am Freitag, 8. Februar 2019

ΠΗΓΗ: viralgreece.eu

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr