Τα Τελευταία Λόγια του Ποδοσφαιριστή πριν από την Εξαφάνιση: «Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου…»
Www.true.gr

Τα Τελευταία Λόγια του Ποδοσφαιριστή πριν από την Εξαφάνιση: «Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου…»

Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα του Εμιλιάνο Σόλα πριν από την εξαφάνιση του αεροπλάνου.

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο ποδοσφαιριστής εξαφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας από το ραντάρ όταν πετούσε είκοσι χιλιόμετρα βόρεια του νησιού του Γκέρνσεϊ.

Η αθλητική εφημερίδα της Αργεντινής, Ole, αποκάλυψε ότι ο επιθετικός της Κάρντιφ έστειλε – μέσα από το αεροπλάνο – ηχητικό μήνυμα στο WhatsApp σε ένα γκρουπ φίλων του.


«Γεια σας αδέρφια, τι κάνετε τρελοί; Είμαι… πεθαμένος. Ήμουν στη Νάντη και έκανα ένα σωρό πράγματα. Δεν τελείωναν ποτέ. Τώρα είμαι σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει να καταρρέει και ταξιδεύω στο Κάρντιφ. Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου… Δεν ξέρω αν στείλουν κανέναν να με βρει, γιατί δεν θα μπορούν να με βρουν. Πόσο φοβάμαι!», ανέφερε ο Σάλα.

Πριν χαθεί από τα ραντάρ πετούσε στα 2.300 πόδια. Το βράδυ της Δευτέρας ξεκίνησαν οι έρευνες για το αεροσκάφος οι οποίοι διήρκεσαν «δεκαπέντε ώρες».

Σύμφωνα με την αστυνομία οι έρευνες σταμάτησαν: «Αν έπεσε το αεροπλάνο θα μπορούσε να διαλυθεί, οπότε δεν υπάρχει ελπίδα», ανέφερε την Τρίτη, ο επικεφαλής του Ναυτιλιακού Οργανισμού διάσωσης Airsearch Channel Islands.

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr