Τελευταία εξέλιξη: Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Φιλιππίδη

Η υπόθεση Φιλιππίδη μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης τα τελευταία 24ωρα, την ώρα που ο ίδιος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος εισήχθη με συμπτώματα εγκεφαλικού υποβάλλεται σε εξετάσεις και βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση καθώς ο οργανισμός του έχει επιβαρυνθεί πολύ.

Κι ενώ τις 2 τελευταίες μέρες ακουγόταν έντονα ότι ακόμα και η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε στην ΕΡΤ βρισκόταν υπ’ ατμόν, τελικά φαίνεται ότι γίνεται η μεγάλη ανατροπή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο κοψίματος της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο από τη δημόσια τηλεόραση.

Αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο αυτή τη στιγμή, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης την Τρίτη στα γυρίσματα της σειράς.

Κάποιοι άλλοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις επιμένουν ότι θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στο σενάριο ώστε να συνεχιστεί η σειρά χωρίς τον κ. Φιλιππίδη τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι ότι όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν χθες και προχθές για οριστικό φινάλε της σειράς δεν ισχύουν. Οι τηλεθεατές οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα εξακολουθήσουν να το βλέπουν στην ΕΡΤ. Με ή χωρίς τον Πέτρο Φιλιππίδη…