Ταξιτζής σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του γιατί η σύζυγός του δεν είχε μεγάλα στήθη
Www.true.gr

Ταξιτζής σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του γιατί η σύζυγός του δεν είχε μεγάλα στήθη

Η 31χρονη σύζυγος και τα δύο βρήκαν φρικτό θάνατο από ασφυξία μέσα στο ταξί

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της δολοφονίας στην Ταϊλάνδη μιας 34χρονης γυναίκας και των δύο παιδιών της από τον άνδρα με τον οποίο είχε κάνει οικογένεια.

Με βάση την αδερφή της 34χρονης Πενγκ Χούι-ι αιτία για την δολοφονία ήταν η άρνηση της να μεγαλώσει για δεύτερη φορά τα στήθη της όπως της ζητούσε μετ’ επιτάσεως ο 32χρονος Βου Γουένγκ-γου γιατί δεν ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της πρώτης πλαστικής στην οποία είχε υποβληθεί.

Ακόμη πιο μεγάλη φρίκη προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ο 32χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα και τα παιδιά του, που εντοπίστηκαν νεκροί από ασφυξία μέσα στο ταξί.


Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί η 34χρονη ήταν δεμένη στο τιμόνι του ταξί ενώ τα δύο παιδιά ηλικίας 9 και 6 ετών βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο πίσω κάθισμα του οχήματος. Μέσα στο ταξί βρέθηκε και ένα μαγκάλι γεμάτο στάχτη, στοιχείο που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο 32χρονος ταξιτζής έβαλε την οικογένειά του μέσα στο αυτοκίνητο, άναψε τη φωτιά και μετά τους άφησε να πεθάνουν από ασφυξία.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο 32χρονος χρησιμοποίησε ως δέλεαρ προκειμένου να πείσει την οικογένειά του να μπει στο ταξί ένα γεύμα από τα McDonald’s.


Η αδερφή της 34χρονης ανέφερε πως το ζευγάρι είχε χωρίσει από τον περασμένο Νοέμβρη έπειτα από συμφωνία να μοιράζονται ανά 3μηνο την κηδεμονία των δύο παιδιών.

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr