Ταξιτζής αποκεφάλισε 6χρονο παιδί μπροστά στα μάτια της μαμάς του λόγω της θρησκείας του
Www.true.gr

Ταξιτζής αποκεφάλισε 6χρονο παιδί μπροστά στα μάτια της μαμάς του λόγω της θρησκείας του

Σοκ και φρίκη προκαλεί η υπόθεση ενός 6χρονου αγοριού από τη Σαουδική Αραβία που αποκεφαλίστηκε με ένα θραύσμα γυαλιού μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του.

Ο Zakaria Al-Jaber και η μητέρα του ήταν σε ένα ταξί και κατευθύνονταν στο ναό του προφήτη Μωάμεθ. Λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους, ο οδηγός ρώτησε τη μητέρα αν ήταν Σιίτες και όταν εκείνη απάντησε καταφατικά, ο οδηγός σταμάτησε έξω από ένα καφενείο, έσυρε το αγόρι έξω από το όχημα και έσπασε ένα γυάλινο μπουκάλι για να κόψει το λαιμό του.

Ο δράστης έκοψε το λαιμό του αγοριού με ένα θραύσμα γυαλιού και το μαχαίρωσε επανειλημμένα, ενώ η μητέρα του παιδιού, που ήταν σε κατάσταση σοκ, και ένας αστυνομικός που βρισκόταν στην περιοχή, προσπάθησαν να σταματήσουν τη βίαιη επίθεση.Δεν έγινε γνωστό γιατί ο άντρας επιτέθηκε στο αγόρι, αλλά οι αστυνομικοί ισχυρίστηκαν ότι ο δράστης πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.Οι πολίτες της χώρας είναι εξοργισμένοι από την αποτρόπαια επίθεση και ζητούν να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης, ούτως ώστε να μην θρηνήσουν άλλα παιδιά στο μέλλον.

Καλό παράδεισο στο αγγελούδι… Ας ελπίσουμε ότι θα τον τιμωρήσουν όπως του αξίζει!

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr