Ταξίδεψε 500 μίλια για να Πλακώσει στο Ξύλο μια Άγνωστη. Ο Λόγος που το έκανε θα σας Εξοργίσει.
Www.true.gr

Ταξίδεψε 500 μίλια για να Πλακώσει στο Ξύλο μια Άγνωστη. Ο Λόγος που το έκανε θα σας Εξοργίσει.

Ένας ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού καταστήματος στην ανατολική Κίνα, ταξίδεψε πάνω από 530 μίλια για να επιτεθεί σε μια γυναίκα που παραπονέθηκε για την υπηρεσία του.

Η Xiao Die, η πελάτης, χτυπήθηκε από τον πωλητή παθαίνοντας διάσειση, αφού παραπονέθηκε σε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ότι η αγορά της δεν είχε φτάσει.

Την χτύπησε στο πρόσωπο, το σώμα και την έριξε στο πάτωμα. Ο άντρας ισχυρίστηκε ότι είχε ταξιδέψει μια μέρα και μια νύχτα για να δώσει στη γυναίκα ένα μάθημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Xiao Die είχε αγοράσει ρούχα αξίας 20 λίρων στις 20 Δεκεμβρίου από την Κινεζική ηλεκτρονική πλατφόρμα αγορών Taobao της Alibaba και παρατήρησε ότι η παραγγελία της δεν είχε αποσταλεί μετά από τρεις ημέρες.

Η επίθεση έγινε σε σημείο παραλαβής παράδοσης στο Zhengzhou, επαρχία Henan στις 27 Δεκεμβρίου.

Τα κοντινά πλάνα της κάμερας παρακολούθησης, κατέγραψαν τη στιγμή που ο άνδρας πλησίασε τη Xiao Die με μια τσάντα και σύντομα χτύπησε τη γυναίκα μέσα στο δρόμο.Ωστόσο, ένας άνθρωπος που στέκονταν κοντά και παρακολούθησε το περιστατικό, δεν σταμάτησε την επίθεση.

Η Xiao Die, πιστεύει ότι ο άνθρωπος που της επιτέθηκε είναι ο κ. Zhang, ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού καταστήματος, ο οποίος στέλνει μηνύματα που την παρενοχλούν.

Έλαβε ένα μήνυμα με τίτλο «Μπορώ να σε καταστρέψω» στις 23 Δεκεμβρίου, λίγο μετά την υποβολή καταγγελίας της στο Taobao. Έλαβε επίσης ανώνυμη κλήση από το Suzhou στην ανατολική Κίνα, από τον πωλητή.

Η Xiao Die υπέστη διάσειση, κατάγματα στον αριστερό της αγκώνα και ελαφριά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της μετά την επίθεση.

Ο άντρας, της είπε ότι είχε ταξιδέψει μια μέρα και μια νύχτα στο Τζενγκζού και δεν τον πείραξε.Η αστυνομία Erlijiang της Zhengzhou κατόρθωσε να εντοπίσει τη διεύθυνση του πωλητή και ταξίδεψε 860 χιλιόμετρα (534 μίλια) στο Suzhou. Μετέφεραν τον κ. Zhang πίσω στο Zhengzhou και τον συνέλαβαν στις 6 Ιανουαρίου.

Ο εκπρόσωπος της Taobao, είπε στον δημοσιογράφο ότι ήταν η εκκαθάριση του τέλους του έτους, όταν η Xiao Die έκανε την αγορά από το κατάστημα του κ. Zhang.

«Από τις βαθμολογίες του κ. Zhang αφαιρέθηκαν 12 βαθμοί μετά την καταγγελία της Xiao Die», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ο κ. Zhang έλαβε φυλάκιση 10 ημερών και ο λογαριασμός ηλεκτρονικού καταστήματος του διαγράφηκε από την Taobao μετά το περιστατικό.

Η Xiao Die έχει αρκετούς μικρούς τραυματισμούς στο πηγούνι της, κάτω από τα μάτια και τα γόνατα. Έχει επίσης κατάγματα στον αριστερό αγκώνα της.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr