Ζώδια Ταύρος: Δύο λέξεις σου έρχονται στο μυαλό, όταν ακούς το ζώδιο Ταύρος. Πείσμα και ανεξαρτησία. Προσπαθεί να κάνει τα πάντα με τον δικό του τρόπο, ακόμα κι αν γίνεται ενοχλητικός και εκνευριστικός για τους γύρω του.

Ζώδια Ταύρος: Τα χαρακτηριστικά του
Ακαταμάχητα γοητευτικός, δυνατός και δυναμικός. Έμπιστος φίλος και ανεξάντλητος εραστής… και κυρίως :

Δεν θα σου ζητήσει ποτέ βοήθεια. Ακόμα κι αν την χρειάζεται απεγνωσμένα, δεν αντέχει στην ιδέα πως θα τον δεις αδύναμο, τρωτό και ευάλωτο!
Καλύτερα να εξαφανιστείς από προσώπου γης παρά να αντιμετωπίσεις την οργή του αν τον προδώσεις! Εκεί ξεχνάς το γλυκό και συμπαθητικό τρόπο που φέρεται σε όλους.. και βλέπεις μια άλλη πλευρά.. σκληρή και αδίστακτη!
Η δύναμή του είναι η απόλυτη, κοινή λογική του!
Η λατρεία του λέγεται ύπνος!! Θέλει να κοιμάται και να ξυπνάει, μόνο και μόνο για να ξανακοιμηθεί!
Είναι εκείνοι που θα εμπιστευτείς την ζωή σου και θα το αξίζουν! Θα σου πουν την αλήθεια χωρίς να στην πασπαλίσουν με ωραία λόγια! Όμως θα είναι εκεί να στηριχτείς πάνω τους.
Το ένστικτό τους είναι αλάνθαστό!
Στην ζωή τους δέχονται την συγγνώμη αλλά άπαξ και χάσεις την εμπιστοσύνη τους, δεν υπάρχει τρόπος να την ξανακερδίσεις. “Η συγγνώμη δεκτή, η εμπιστοσύνη, αίρεται για παντός”
Έρχονται στιγμές που αποζητά την μοναξιά, την ηρεμία και την απομόνωση. Θέλει το χρόνο και το χώρο του να είναι εκείνος με τον εαυτό του!
Η γυναίκα ταύρος, είναι η τέλεια σύζυγος, η ιδανική σεφ, η εpωτική σύντροφος των ονείρων σου, άξια νοσοκόμα, και προσωπική ιδιωτική ντετέκτιβ! Όλα σε ένα.. ανίκητο πακέτο!
Είναι προστατευτικοί με τους φίλους του και τους αγαπημένους τους και τους φροντίζουν!
Και πάνω από όλα…
Ο Ταύρος, συνδυάζει ένστικτο και ομορφιά! Τα έχει και τα δύο… στο έπακρο!