Η Νόβα και οι κακίες για την Αντικαταστάτρια της: «Τον Πιο πολύ χώρο τον γεμίζει ο…. άρα Μικρή η Διαφορά»

Η Τζούλια Νόβα αποχώρησε από τον Τροχό της Τύχης και πλέον δεν βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη να «μαγεύει» με την ομορφιά της τους τηλεθεατές. Λεμε και καμια χαζομάρα να περνάει η ώρα…

Η ίδια πρόσφατα μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί ότι έχει αφοσιωθεί στην αγαπημένη τέχνη της και μέσα στους επόμενους μήνες σκέφτεται να κάνει μια έκθεση ζωγραφικής, αλλά ακόμη δεν έχει βρει το χώρο. Ανατρίχιασα…

Τη θέση της στο τηλεπαιχνίδι του STAR και στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη έχει πάρει αυτή τη σεζόν η εντυπωσιακή μελαχρινή Ιωσηφίνα Τζουγανάκη. Η Τζούλια Νόβα δε διστάζει να πλέξει το εγκώμιο της κοπέλας που πήρε τη θέση της στον «Τροχό της Τύχης».


«Τον έχω δει τώρα τον “Τροχό της Τύχης”. Πήρα μια ιδέα. Με τη νέα κοπέλα μου φαίνεται παρόμοιο, έτσι όπως ήταν. Έτσι κι αλλιώς τον πιο πολύ χώρο τον γεμίζει ο Πέτρος, οπότε είναι μικρή η διαφορά για εμένα. Πιστεύω ότι εγώ στο πρώτο επεισόδιο πρέπει να είχα περισσότερο άγχος από εκείνη. Εκείνη είναι πιο σίγουρη για τον εαυτό της.

Έχει πιο πολύ αυτοπεποίθηση», ανέφερε η Τζούλια Νόβα που εξήγησε ακόμα γιατί απέρριψε προτάσεις συμμετοχής σε ριάλιτι επιβίωσης… «Είχα προτάσεις για Survivor και Nomads. Αρνήθηκα γιατί δεν υπάρχει τουαλέτα και δεν υπάρχουν κάποια πράγματα για τη σωματική υγιεινή.»

Πηγη nassosblog.gr