Το Τατουάζ: Πρωταγωνιστής της σειράς αποκαλύπτει το λόγο που ρίχνει τίτλους τέλους
Www.true.gr

Το Τατουάζ: Πρωταγωνιστής της σειράς αποκαλύπτει το λόγο που ρίχνει τίτλους τέλους

Eίναι από τις σειρές που δύο χρόνια καθήλωσαν τους τηλεθεατές.

Το Τατουάζ που μεταδίδεται στον ALPHA κατάφερε να κερδίσει το κοινό και να κυριαρχήσει στους πίνακες τηλεθέασης. Ακόμη κι όταν ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος αφού είχε να αντιμετωπίσει ριάλιτι επιβίωσης η σειρά με την σκηνοθετική επιμέλεια του Ανδρέα Γεωργίου σημείωνε εξαιρετικές επιδόσεις.


Γι’ αυτό και αποτέλεσε πρώτου μεγέθους έκπληξη το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της σειράς αποφάσισαν να ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο. Την στιγμή που οι φήμες για τρίτη σεζόν έδιναν κι έπαιρναν, οι συντελεστές της σειράς αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς ο Γιώργος Παρτσαλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Star και μίλησε για την απόφαση αυτή.
Όπως αποκάλυψε οι υπεύθυνοι πήραν αυτή την απόφαση καθώς ήταν πολύ πιθανό η σειρά να κάνει κοιλιά και να αλλοιωθεί. Σημείωσε μάλιστα ότι συμφωνούσε με την απόφαση των συντελεστών της σειράς.

«Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι πάνω σε μία κορύφωση, εγώ θα φύγω. Είμαι αυτής της άποψης, η σειρά αυτή έσκισε και πήγε καταπληκτικά. Πήγε δύο χρόνια ωραία και ίσως είναι το να μην αλλοιωθεί και να βγει με το ζόρι και είναι προτιμότερο να φύγει στο ύψος της. Αυτός είναι ο λόγος και συμφωνώ απολύτως. Η καλύτερη επιλογή είναι αυτή», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr