Τατιάνα Στεφανίδου: «O Iάσονας έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα»

Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσει η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσω της εκπομπής της. Μετά το ξέπλυμα Λιγνάδη, σειρά είχε το τροχαίο στη Βουλή που κόστισε τη ζωή του νεαρού Ιάσονα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, στην τοποθέτησή της, αναρωτήθηκε για την ταχύτητα της μηχανής του Ιάσονα και επικεντρώθηκε σε αυτό το σημείο, αφήνοντας κατά μέρους το υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Συγκεκριμένα είπε:

“Εγώ θέλω να θέσω ένα ερώτημα για την ταχύτητα που βλέπουμε το βίντεο. Δηλαδή, τι εννοώ. Είναι η πραγματική ταχύτητα του βίντεο; Γιατί το ρωτώ; Γιατί βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο το υπηρεσιακό, αν δούμε από την αρχή το βίντεο, πάει πολύ αργά, σταματάει αρκετή ώρα περνούν οι άλλοι οδηγοί, στρίβει, το ταξί του έχει παραχωρήσει προτεραιότητα. Αλλά βλέπω στο βίντεο, ότι πάει χωρίς να σταματήσει καθόλου και με τρομερή ταχύτητα το παιδί και πέφτει επάνω. Και λέω, είναι η σωστή ταχύτητα αυτή; Εγώ θέλω να κάνω και δεύτερες σκέψεις.

Το βίντεο βρέθηκε στα χέρια ενός δημοσιογράφου, ο οποίος λέει κάποιος μας το έστειλε στη θυρίδα μας. Κάποιος επέλεξε να το στείλει στη δική του θυρίδα και το αναρτά. Δεν είναι ένα βίντεο το οποίο έχει δοθεί από τις αρχές. Δεν έχουμε πάει εμείς ως δημοσιογράφοι, στον άνθρωπο που έχει το βίντεο και το πήραμε από το κινητό του ή από την κάμερά του. Εγώ θέλω λοιπόν να θέσω ένα ερώτημα για την ταχύτητα που παρακολουθούμε το βίντεο. Γιατί άμα δείτε, δηλαδή πραγματικά. Γιατί το βλέπουμε πολύ αργά στρίβει και το ταξί έχει σταματήσει ενώ ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να πηγαίνει σφαίρα”.