Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Τάσο Ξιαρχό το βράδυ της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου κατά την έξοδό του από το νυχτερινό κέντρο, στο οποίο διασκέδαζε στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός χορογράφος βρήκε σπασμένο το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του κι έσπευσε αμέσως να διαπιστώσει αν έπεσε θύμα ληστείας.

Δες σχετικό βίντεο:

Τάσος Ξιαρχό: Όσα δήλωσε στο TLIFE

«Δεν πήραν κάτι από τα πράγματά μου. Είχα μέσα ένα ηχείο αξίας 800 ευρώ το οποίο και είναι για την δουλειά μου. Δεν ξέρω τον λόγο της επίθεσης αυτής.

Μπορεί να έσπασαν προκειμένου να πάρουν τα πράγματα και εκείνη την ώρα κάποιος να πέρασε τυχαία και να έτρεξαν να φύγουν», ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό στο TLIFE.

«Διασκέδαζα σε ένα μαγαζί στο ύψος της Ερμού περίπου και το αυτοκίνητο το είχα παρκάρει πάνω στην Ερμού», δήλωσε για την στιγμή που έγινε η επίθεση στο αμάξι του και πρόσθεσε: «Δεν απευθύνθηκα στην Αστυνομία, ούτε προχώρησα σε καταγγελία του περιστατικού. Αυτό που περιμένω τώρα είναι την ασφαλιστική μου προκειμένου να καλύψει την ζημιά».

Όσο για τον εάν τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος είχε παρατηρήσει κάποια παράξενη κίνηση γύρω του, ο Τάσος Ξιαρχό ξεκαθαρίζει: «Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, ούτε είχα διαπιστώσει κάποια παράξενη κίνηση γύρω μου τις τελευταίες μέρες.

Αν ήταν κάτι οργανωμένο ίσως ήταν και μεγαλύτερη η ζημιά, πιθανότατα να το έσπαγαν όλο το αμάξι. Θεωρώ ότι έσπασαν το παράθυρο προσπαθώντας να κλέψουν, αλλά κάτι δεν τους πήγε καλά», δήλωσε ο γνωστός χορογράφος στο TLIFE.

Πηγή: Tlife.gr