Τάσος Κωστής εξομολογείτε για τον καρκίνο που πέρασε: «Η γυναίκα μου λιποθύμησε»
Www.true.gr

Τάσος Κωστής εξομολογείτε για τον καρκίνο που πέρασε: «Η γυναίκα μου λιποθύμησε»

Ο Τάσος Κωστής, αγαπημένος ηθοποιός πολλών επιτυχιών στην τηλεόραση αλλά και το θέατρο δεν δίστασε να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του, καθώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Ανέφερε τη δυσκολία που αντιμετώπισε με την δουλειά του, αλλά και την αντίδραση της συζύγου του μόλις τους ενημέρωσε ο γιατρός για την ασθένεια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται μίλησε για την περίοδο που περνούσε πολύ δύσκολα όταν έπρεπε να δουλεύει και συγχρόνως να υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες ώστε να νικήσει τον εχθρό του, τον καρκίνο.
Περιγράφοντας τη στιγμή που έμαθε ότι πάσχει από την ασθένεια, αποκάλυψε πως ήταν στο πλευρό του η σύζυγός του η οποία δεν άντεξε την πίεση εκείνης της στιγμής και λιποθύμησε.
Το διάστημα που μεσολάβησε και μαχόταν για τη ζωή του, ο ίδιος αποκάλυψε: «Δούλευα με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη. Δεν μπορούσα να ανέβω δύο σκαλοπάτια. Αυτό το χρωστάω στην Κάτια Δανδουλάκη. Η οπόια το ήξερε. Της το χρωστάω» είπε.
Όσο για τον γάμο του που κρατάει εδώ και περίπου μισό αιώνα όπως είπε, δεν έκρυψε πως πέρασε κρίση όμως κατάφεραν να είναι πάντα μαζί και δεμένοι και στις χαρές και στις λύπες.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο αγαπημένος ηθοποιός…

πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr